Rohkema info nägemiseks:

NORDIC BEACH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1586; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDIC BEACH OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDIC BEACH OÜ hetkeolukord

Juba 1586 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Nordic Beach OÜ põhitegevus on seotud unikaalse vaba aja ja rannaspordikeskuse opereerimisega Tallinnas Lõuka 6 hoones. Tegemist on esimese siseranna ja rannaspordi harrastamist võimaldava halliga Tallinnas, mis opereerib Teras Beach kaubamärgi alt. Ühing üürib hoonet

Nordic Beach Holding OÜ-lt.

Ühing alustas aktiivset majandustegevust (spordiväljakute üür, ruumide üür, avalike- ja kinniste ürituste (sh seminarid, peod, vastuvõtud, toodete presentatsioonid jne) korraldamine, sporditarvete müük, toitlustamise ja jookide pakkumine jms) 2017 aasta neljandas kvartalis. Ühingu käive ja kasumlikkus kasvasid jõudsalt kuni 2020 veebruarini. 2020 märtsis alanud pandeemia ja eriolukorra tulemusel oli äri esmalt mitu kuud suletud ja seejärel rakendusid mitmed tegevuspiirangud ning Ühingu käive kaotas suure osa tuludest nii 2020 kui ka 2021 aastal, mil piirangud kestsid kuni veebruarini. Ühingu jaoks muutis olukorra raskemaks ka eriolukorrale järgnenud suvehooaeg, mis on ettevõtte jaoks madalhooaeg.

Ühingu eesmärk 2022/2023 on tavapärase äritegevuse taastamine ja jätkusuutlikkuse saavutamine kõrgenenud energiakandjate hindade juures.

Aruandeaastal oli ettevõttes keskmiselt tööl 19 töötajat. Neile oli arvestatud kokku 176 789 eurot töötasu. Ühingul on neli juhatuse liiget.

Juhatuse liikmetele töö- ega muid tasusid ei makstud.

NORDIC BEACH OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.