Rohkema info nägemiseks:

TALLINN SEAPORT HOTEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1031; jälgijaid - 41. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALLINN SEAPORT HOTEL kohta arvamuslugu!"

TALLINN SEAPORT HOTEL OÜ hetkeolukord

Juba 1031 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tallinn Seaport Hotel OÜ (edaspidi ka Ettevõte) põhitegevuseks on hotelli- ja restoraniteenuste pakkumine Hestia Hotel Group kontserni kuuluvale 3-tärni kvaliteedile vastava hotellile Hestia Hotel Seaport. Ettevõte alustas majandustegevust oktoobris 2014.

Ettevõte asub Tallinna kesklinnas merevärava ehk reisisadama erinevate terminalide, areneva Rotermanni kvartali ja vanalinna vahelisel tuiksoonel. Uuenenud D-Terminal ja Admiraliteedi silla kaudu A-Terminaliga ühendav kaasaegne autovaba piirkond on avanud hotelli ja seda ümbritseva territooriumi merele.

2023. majandusaastal on Ettevõtte põhieesmärkideks hotelli turuosa hoidmine ja kasvatamine eelkõige välisturgudel. Eesmärkide saavutamiseks tuleb keskenduda erinevate turusegmentide müügistrateegiatele, teenuse kvaliteedi hoidmisele ja tõstmisele ning külalisteekonna kaasajastamisele. Suur osa hotelli külastavatest klientidest on väliskülalised, on juurdepääsetavus hotellile läbi rahvusvaheliste ühenduste ülioluline. Tallinna Vanasadama trammitee rajamisega seoses on liikluskorralduse muutus ja sellest tekkinud liiklusummikud olnud ettevõttele pärssivaks kitsaskohaks.

2023. aastal on jätkunud hotellitubade kaasajastamine ja üldalade uuendamine. Peamiseks eesmärgiks energiatõhususe saavutamine, teenusdisaini ja klienditeekonna IT-tehniline integratsioon ning jätkusuutlikke protsesside käivitamine.

Ettevõte on seadnud eesmärgiks tegeleda enam ja sihipäraselt vastutustundliku ettevõtluse printsiipidega ja ESG tegevuste strateegilise planeerimisega. Hestia Hotel Group on koostanud grupiülese strateegia „Hestia strateegiline juhtimine ÜRO kestliku arengu tegevuskava järgi“ ja võtnud selle oma järgnevate lähiaastate vastutustundliku ettevõtluse tegevuskava aluseks. Ettevõte on valinud Agendas sisalduvast 17 eesmärgist 7, mille kokkupuude külalislahkuse sektoris on suur. Valitud eesmärkideni jõudmiseks tegeleb ettevõtte järjepidevalt erinevate mõõtmistega, et muuta organisatsioon järjest kestlikumaks.

Meie „Focus“ põhineb kolmel suuremal alamgrupil:

Keskkonnamõjurid - energiatarbimine, vee- ja õhureostus, ressursikasutus ja jäätmeteke.

Sotsiaalse keskkonna mõjurid - ettevõtte töötajad, nende turvalisus ja töökeskkond, motivatsioon ja rahulolu.

Külalised, kliendid - nende teavitamine ja kaasamine strateegia saavutamisse ning tagasiside ja sellega seotud muutuste juhtimine.

Lisaks igapäevasele hotellijuhtimisele tegeleme rohelise mõttelaadi juurutamisega nii hotelli töötajate kui ka külastajate hulgas. Eesmärk on järgida Hestia hotelligrupi jätkusuutlikkuse strateegiat ja neid toetavaid teenindustavasid – vähem ressursikasutust, enam taaskasutust ja nutikaid IT-tehnilisi lahendusi. Eelistame teenuste või toodete ostmisel neid tarnijaid, kes tegutsevad rohepöörde eesmärke silmas pidades.

Suuremat mõjusfääri omavate koostööpartnerite puhul ootame partneri jätkusuutlikkuse strateegia olemasolu või vähemalt selle koostamise poole liikumist.

Ettevõtte plaan on vähendada loodust saastavate toodete ja materjalide kasutamist ning detailsemalt tegeleda prügi sorteerimise ja teenuste ringdisainimisega.

Eesmärgiks on 2024. aasta jooksul viia hotell vastavusse rahvusvahelise keskkonnamärgise Green Key nõuetega, et olla atraktiivne toode järjest enam rohemõtlemist ootava külastaja ja ettevõtte eelistuses.

Organisatsioon panustab süsteemselt heategevuslikus korras ja rahaliselt ühiskondlikusse tegevusse. Toetame aastaid Eesti Lasterikaste

Perede Liitu erinevate annetustega, mis on vajalikud nende ühingu liikmetele või abivajajatele. Toimunud on ettevõttesisesed annetused Peeteli

Sotsiaalkeskusele, et pakkuda riski- ja vähekindlustatud perede laste ja noorte probleemidele lahendusi.

Peamised suhtarvud: 2023 2022

Puhasrentaablus 0% 14%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,57 2,22

ROA 0% 20% (cid:127) Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100 (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused (cid:127) ROA (%) = puhaskasum / varad kokku * 100

TALLINN SEAPORT HOTEL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.