Rohkema info nägemiseks:

TALLINN SEAPORT HOTEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 988; jälgijaid - 41. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALLINN SEAPORT HOTEL kohta arvamuslugu!"

TALLINN SEAPORT HOTEL OÜ hetkeolukord

Juba 988 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn Seaport Hotel OÜ (edaspidi ka Ettevõte) põhitegevuseks on Tallinna Sadama piirkonnas asuva Seaport hotelli haldamine. Ettevõtte põhitegevusaladeks on: hotelli- ja restoraniteenuste pakkumine. Ettevõte alustas majandustegevust oktoobris 2014.

Aruandeaastal oli Tallinn Seaport Hotel OÜ müügitulu 1,8 mln eurot, kaubad toore, materjal ja teenused moodustasid aruandeaasta kuludest 1,2 mln eurot ja muud tegevuskulud 0,08 mln eurot. Ettevõtte keskmine töötajate arv majandusaastal oli 12 töötajat, tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega olid 0,47 mln eurot.

2023. majandusaastal on Ettevõtte põhieesmärgiks läbi aktiivse müügitegevuse suurendada olemasolevate turusegmente ja leida uusi kliente Eestist ja välisturgudelt. Tuginedes klientide tagasisidele investeerime toodete ja teenuste parendamisse, lisame erinevaid IT-tehnilisi arendusi, et pakkuda külastajale kaasaegseid e-teenuseid.

Samuti panustame töötajate koolitusse ja vaatame läbi tööprotsesse, et parandada tööprotsesside efektiivsust ja osakondade vahelist koostööd.

Ettevõte on seadnud eesmärgiks tegeleda enam ja sihipäraselt vastutustundliku ettevõtluse printsiipidega ja ESG tegevuste strateegilise planeerimisega.

Tegeleme igapäevaselt rohelise mõttelaadi juurutamisega nii hotelli töötajate kui ka klientide hulgas. Eesmärgiks on järgida Hestia hotelligrupi jätkusuutlikkuse strateegiat ja neid toetavaid teenindustavasid. Oleme seadnud eesmärgiks tegeleda igapäevaselt rohelise mõttelaadi juurutamisega kasutades maksimaalselt IT-tehnilisi lahendusi. Eelistame teenuste või toodete ostmisel neid tarnijaid, kes tegutsevad rohepöörde eesmärke silmas pidades. Suuremat mõjusfääri omavate koostööpartnerite puhul ootame partneri jätkusuutlikkuse strateegia olemasolu või vähemalt selle koostamise poole liikumist. Plaanis on vähendada loodust saastavate toodete ja materjalide kasutamist ning detailsemalt tegeleda prügi sorteerimisega, teenuste ringdisainimisega.

Peamised suhtarvud: 2022 2021

Puhasrentaablus 14% -18%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,22 1,19

ROA 20% -12% (cid:127) Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100 (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused (cid:127) ROA (%) = puhaskasum / varad kokku * 100

TALLINN SEAPORT HOTEL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.