Rohkema info nägemiseks:

LOOVHOOG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loovhoog on eestimaine kirjastus, kes loob ja toodab mitmekülgseid ja harivaid kaardi- ning lauamänge.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti keele ja kultuuri rikkus, ajaloo sügavus, looduse ilu ja maailma mitmekesisus – need on vaid mõned inspiratsiooni allikad, mis on kujundanud Loovhoog\'i kirjastuseks, mis pakub rohkem kui lihtsalt mänge. Loovhoog on eestimaine kirjastus, mis on pühendunud pakkuma kõige põnevamaid, uudsemaid ja harivamaid kaardi- ja lauamänge täiskasvanutele. Oleme pühendunud mitte ainult meelelahutuse, vaid ka hariduse pakkumisele, tuues inimesteni põnevat infot Eesti ajaloost, maailma erinevatest kultuuridest, loodusest ja loomadest ning paljust muust.

Loovhoog pakub mitmekülgset valikut mänge, mis sobivad nii suurtele kui ka väikestele. Meie lai valik katab mitmeid kategooriaid, sealhulgas:

  • Ajalugu: Kogu pere saab õppida mineviku suurtest sündmustest mängides kaardimänge, mis viivad teid ajarännakule.

  • Loodus ja Loomad: Lastele mõeldud harivad mängud, mis õpetavad looduse imedest ja erinevatest loomaliikidest.

  • Vaimne Tasakaal: Mängud, mis on loodud vaimse tasakaalu leidmiseks, sobides suurepäraselt perekondadele ja sõpruskondadele.

  • Kuulsad ja Kummalised: Põnevad faktid kuulsate inimeste ja kummaliste sündmuste kohta maailma ajaloos.

  • Retro ja Huumor: Lase end kaasa haarata retrohõngulistesse mängudesse või naudi lõbusat huumorit koos sõpradega.

Meie mängud ei ole lihtsalt meelelahutuslikud, vaid ka harivad ja arendavad. Oleme uhked oma koostöö üle teadusasutuste ja teadlastega, tagades, et meie mängud on alati ajakohased, täpsed ja harivad. Lisaks on kõik meie mängud loodussõbralikud ja valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, et tagada nende vastupidavus ja pikaaegne kasutamine.

Kas otsid meelelahutust pereõhtuteks või soovid leida uusi viise sõpradega aja veetmiseks? Loovhoog\'i mängud pakuvad lõputuid tunde naeru, õppimist ja seiklust. Meie mängud toovad kokku põnevuse ja hariduse, luues unustamatuid hetki koos lähedastega.

Loovhoog kutsib sind avastama maailma mängu kaudu. Oma kvaliteetsete ja harivate mängudega oleme valmis viima sind teekonnale läbi Eesti ajaloo, maailma erinevate kultuuride, looduse saladuste ja palju muu põneva. Astu sisse meie maailma ja lase loovusel hoogu anda sinu meelelahutuslikele hetkedele.

Võta meiega ühendust ja leiame parima lahenduse sinu meelelahutuseks ning harimiseks!

KONTAKT

LOOVHOOG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi O.

Suurepärased mängud, mis õpetavad ja kaasavad.

- Marta S.

Tore viis veeta aega perega. Mängud on huvitavad ja õpetlikud!

- Jaan E.

Meie sõpruskond armastab Loovhoog'i mänge. Need tekitavad alati naeru ja mõtlemapanevaid vestlusi!

LOOVHOOG OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Loovhoog alustas tegevust 2014. aastal. Ettevõte on tegutsenud ootuspäraselt. Ettevõtte 2022. aasta müügituluks kujunes 70 584 eurot (2021. aastal 100 721 eurot). Kasumit teeniti aruandeaastal 538 eurot (2021. aastal 16 587 eurot). Majandusaastaks planeeritud tegevused teostati, koostöö partneritega sujus rahuldavalt.

Dropdown

kõik artiklid

Avasta maailma läbi mängu: Loovhoog\'i harivad lauamängud

Pidevas kiire elutempos on harva aega peatuda ja sukelduda sügavale teadmiste maailma, kuid Loovhoog toob sulle võimaluse teha just seda. Meie eesmärk on ühenda
ssb.ee
Pidevas kiire elutempos on harva aega peatuda ja sukelduda sügavale teadmiste maailma, kuid Loovhoog toob sulle võimaluse teha just seda. Meie eesmärk on ühendada meelelahutus ja õppimine, pakkudes mänge, mis ei ole mitte ainult lõbusad, vaid ka harivad ning avavad ukse maailma erinevatesse nurkadesse. Olgu sul huvi ajaloo, kultuuride või looduse vastu, meie lai mängude valik rahuldab ka kõige nõudlikuma mänguhuvilise soovid ja janu uute teadmiste järele. Loovhoog\'i ajaloomängud on nagu ajakapslid, mis viivad sind tagasi aega, kus suured tsivilisatsioonid ja olulised sündmused kujundasid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.