Rohkema info nägemiseks:

NÕMME JAAMARESTORAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1906; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta NÕMME JAAMARESTORAN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus ajaloo kajad sulanduvad märkamatult kaasaegse külalislahkuse mugavustega. Meie a la carte einestamiskogemus, koos meie eksklusiivse Klaverisaali suursugususega, pakub atmosfääri, mis on korraga luksuslik ja intiimne.

Astudes meie asutusse, tervitab teid meie Klaverisaali rikas pärand, ruum, mis on olnud tunnistajaks oluliste ajalooliste dokumentide loomisele ja nüüd avab oma uksed teie privaatsetele koosviibimistele ja tähistamistele. Eraldi sissepääsuga, privaatsete võimalustega ja kuni 60 külalise majutamise võimekusega on meie saal ideaalne paik pidusöökide, seminaride ja ajaviite ja meelelahutuse korraldamiseks.

Meie menüü on austusavaldus vanakooli toitudele kaasaegse keerdkäiguga, pakkudes igapäevaseid eripakkumisi, mis hellitavad maitsemeeli ilma rahakotti tühjendamata. Alates meie Forellimarja õrnadest maitsetest kuni meie robustse Boeuf à la Tartare maitseelamuseni on iga roog valmistatud suurima hoole ja tähelepanuga detailidele.

Meie missiooni südames on soov pakkuda kogemust, mis ületab einestamise. Olgu teil plaanis korraldada suur pidusöök või professionaalne koosolek, meie meeskond on pühendunud teie iga vajaduse rahuldamisele kohandatud ürituse loomisel. Kutsume teid uurima meie erimenüüsid ja ürituste planeerimise teenuseid, et tagada teie sündmuse erakordsus.

Liituge meiega teisipäevast pühapäevani kogemuseks, kus Ajalugu Kohtub Külalislahkusega. Broneeringute ja ürituste päringute jaoks võtke meiega ühendust meie veebisaidi kaudu või võtke meiega otse ühendust. Haarake meie ainulaadse toimumispaiga võlust ja laske meil muuta teie järgmine üritus meeldejäävaks.

Avatud teisipäevast neljapäevani kella 12.00-22.00, reedest laupäevani kella 12.00-23.00 ning pühapäevast esmaspäevani ainult kokkuleppel.

Ajaloo armastusest, toidu armastusest, unustamatute kogemuste armastusest – oleme siin teid teenindama.

uuri lisaks

NÕMME JAAMARESTORAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Helle E

Väga tore elamus reede õhtusse, nii maitseelamuse, kui ka teeninduse ja interjööri näol. Kindlasti soovitan.

- Tiina J

Mõnus koht! Maitsvad toidud!

- Pille K

Maitsev toit, meeldiv interjöör ja taustamuusika, sõbralik ja abivalmis perenaine-ettekandja. Meie seltskond sünnipäevalisi jäi väga rahule. Aitäh!

NÕMME JAAMARESTORAN OÜ tegevusaruanne 2023

Osaühing tegeleb toitlustamisega Nõmme jaamahoones ning on jätkusuutlik. 2023. aasta käibemahuks kujunes 234 346 eurot ning kasumiks kujunes 538 eurot. Töötajaid oli aruandlusaastal 6 ning tööjõukulud 69 813 eurot. 2024. aastal jätkatakse põhitegevusalaga, eesmärk on käivet suurendada.

Dropdown

kõik artiklid

Juhend meeldejäävate pidusöökide korraldamiseks

Pidusöögid on vanad traditsioonid, mis toovad inimesi kokku elu tähtsündmuste ja saavutuste tähistamiseks. Meeldejääv pidusöök ei ole ainult laual olev toit; se
ssb.ee
Pidusöögid on vanad traditsioonid, mis toovad inimesi kokku elu tähtsündmuste ja saavutuste tähistamiseks. Meeldejääv pidusöök ei ole ainult laual olev toit; see on kogemus, õhkkond ja jagatud hetkedest rõõm. Selles juhendis uurime, kuidas korraldada pidusööke, mis jätavad külalistele püsiva mulje. Oma publiku mõistmine Oma külaliste eelistuste tundmine on eduka ürituse korraldamise võti. Arvestage nende maitse, kultuurilise tausta ja toitumisvajadustega, et kõik tunneksid end kaasatuna ja hooldatuna. Kutsuv õhkkond on oluline teie pidusöögi meeleolu seadmiseks. Valgustusest kuni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.