Rohkema info nägemiseks:

FORUS HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4316; jälgijaid - 57. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta FORUS HALDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

FORUS HALDUS OÜ hetkeolukord

Juba 4316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 57 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 111 korda.

Tegevusaruanne 2023

Forus Halduse lühitutvustus

Forus Haldus on kinnisvarahaldust ja energiatõhususe lahendusi pakkuv ettevõte.

Forus Haldus OÜ kuulub Forus Gruppi. Grupi suurimaks ettevõtteks on Forus Security AS – suurim Eesti kapitalil põhinev valve- ja turvavaldkonna ettevõte, kus töötab üle 1000 inimese.

Lisaks kuulub Forus Gruppi Forus Heakord OÜ, Forus Tehnika Rent OÜ, Trovatex OÜ ja Forus

Latvia SIA.

Alates 2023.a. oktoobrist liikus tehnosüsteemide hooldus Forus Grupi sisese reorganiseerimise tulemusel Forus Security AS-i koosseisu. Lisaks liikus heakorra teenuste osutamine eraldi ettevõttesse Forus Heakord OÜ.

Forus Halduses töötab ligi 20 professionaali, kes teenindavad väga mitmekesist portfelli, kus on nii avaliku sektori kui ka erakapitalil põhinevad objektid – suured kaubanduskeskused, A klassi bürood, hotellid, koolid, ülikoolid, tootmishooned ja muud ärid. Ettevõttes on pühendunud ja professionaalne meeskond ning hoidmaks erialaseid teadmisi tänapäevasel tasemel, viiakse regulaarselt läbi töötajate koolitusi ja täiendõppeid. Olulisele kohale on seatud nii kliendi kui ka oma töötajate töö- ja terviseohutus.

Majanduskeskkond ja majandustegevuse hooajalisus

Forus Halduse äritegevuse iseloomust tulenevalt ei ole hooajalisusel käibele ega tegevustele olulist mõju.

Keskkonnamõjud

Ettevõttel on keskmise suurusega autopark. Sõidukid teenindavad peamiselt erinevaid kinnisvaraobjekte ja tehnilisi rikkeid, mistõttu sõidukite valikul pöörame suurt tähelepanu CO2 mõõdikutele, kütusekulule ja sellele, millist kütust auto tarbib. Eelistame hübriid- ja elektriautosid, vähendamaks nii keskkonnale tekkivat jalajälge.

Forus Haldus kolis 2022. aasta jaanuaris peakontori uuele pinnale, kus kasutame targa maja lahendusi: elektri kokkuhoiuks hindab süsteem sõltuvalt päevavalguse intensiivsusest valgustuse vajadust, samuti on valgustus liikumisanduritega seadistatud.

FORUS HALDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.