Rohkema info nägemiseks:

T-KONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 895; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta T-KONSULT OÜ kohta arvamuslugu!"

T-KONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 895 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ain Kendra (01.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

T-Konsult OÜ (reg: 12878340) on registreeritud 13.07.2015. Osaühingu osakapital on 2500 eurot ja koosneb ühest osast.

Põhitegevuseks on teedevaldkonna konsultatsiooniteenuste osutamine (EMTAK 71121) valdavalt katendite ja liiklusega seonduvates küsimustes, hõlmates projekteerimist, teedealaseid uuringuid, ekspertiise ja koolitust. Majandustegevuse registris on fikseeritud tegevusvaldkondadeks omanikujärelevalve, projekteerimine, liikluskorralduse projektide tegemine ja ehitusprojektide ekspertiisid. Ettevõte on käibemaksukohuslane (KMKR EE101809223).

Osaühingu juhatus on üheliikmeline ning aruandeaastal juhatuse liikmele tasusid ei arvestatud.

Osaühingus on kaks põhikohaga töötajat ning kõik muud vajalikud teenused ostetakse sisse või kaetakse lühiajaliste töötajatega.

Ettevõtte põhitegevustest 2022 aasta käibes moodustas otsene konsultatsioonitegevus 62% (sh uuringud, auditeerimine, ekspertiis ja koolitused), projekteerimine 30% (teeprojektid ja detailplaneeringute teedeosa) ja mõõtetööd (kandevõime, tasasus) 8%.

Suuremad lepingud 2022 (cid:127) Tallinna sillutiskatendite uuring mis on aluseks tüüpkatendite juhise täiendamiseks; (cid:127) Infragate OÜ projekteerimistööd Sauga-Pärnu teelõigul ja mitmetel väiksematel objektidel (cid:127) IPT Projektijuhtimine katendite valdkonna alusuuring mis peaks andma alused Transpordiameti katendite projekteerimise metoodika muutmisele (cid:127) Arendustööd koostöös e-Pavement oü (päikeseelementide ja/või LED-valgustusega integreeritud sillutiskivide tootmine ja pilootprojektid) ja

Plastteed oü (kergliiklusteede katendikonstruktsioon taaskasutatud plastist) (cid:127) Roadplan – Tallinna ringtee Keila lõigu katendi projekteerimine Rootsi reeglite alusel (cid:127) ERC – valdade teehoiukavade koostamine

Plaanid 2023

Jätkuvad uuringud suhteliselt suures mahus (Transpordiameti alusuuringu viimane faas mis sisuliselt oli 2022 töö ja 60-tonniste sõidukite rakendamise mõju uuring mis alustati 2022), ilmselt on vajalik kataloogikatendite arendamine sest Tallinna tüüpkatendid vajavad uuendust ja sillutiskatendite osa detailsemat kirjeldust nii Tallinna-spetsiifiliselt kui laiemas plaanis.

Projekteerimistööde maht riigiteedel on kahanemas, mis ilmselt tuleneb Teehoiukava finantsplaanist lähiaastateks, kasvutrendis on detailplaneeringute teedeosa, mis sisaldab nii planeeringufaasi kui projekteerimist.

Tõenäoliselt kahaneb liiklusuuringute, LED-ekraanide mõju hindamise ja auditeerimise maht, kuid tõusutrendis on ekspertarvamused konfliktsetes olukordades mis vajavad neutraalset objektiivset hinnangut.

Mõõtetööde mahtu on plaanis kasvatada, et seadmeparki efektiivselt rakendada. Fookus on efektiivsemal infolevil ja koolitustel, mis aitab leida kliente nii mõõtetöödel kui ekspertarvamustel.

T-KONSULT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.