Rohkema info nägemiseks:

PULL RESTORANID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2338; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PULL RESTORANID OÜ kohta arvamuslugu!"

PULL RESTORANID OÜ hetkeolukord

Juba 2338 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Pull Restoranid OÜ opereerib juba mitmendat aastat restoranidega PULL ja HÄRG, mille loojateks on grillmeistrid Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule. Restoran Pull avati 2016 aasta oktoobris. Pulli eesmärgiks on pakkuda parima kvaliteediga steike, madalal kuumusel küpsetatud liha, hõrgutavaid grillroogasid ja sinna juurde tervislikke salateid, värskelt pressitud mahlasid ja smuutisid. Pullis on tähtsal kohal ka parimad veinid ja muud joogid. Restoran kasutab toitude valmistamisel ainult väga kvaliteetset toorainet maailma parimatest farmidest. Siin on suur rõhk ehtsal tulel – enamus roogasid grillitakse otse süte kohal ja mõni ka süte sees.

Pull Restoranid OÜ avas restorani HÄRG juunis 2018. Härja eesmärgiks on pakkuda parima kvaliteediga steike, madalal kuumusel küpsetatud liha, hõrgutavaid grillroogasid ja sinna juurde tervislikke salateid, värskelt pressitud mahlasid ja smuutisid. Härjas on taähtsal kohal ka parimad veinid ja muud joogid.

Restoran kasutab toitude valmistamisel ainult väga kvaliteetset toorainet maailma parimatest farmidest. Siin on suur rõhk ehtsal tulel – enamus roogasid grillitakse otse süte kohal ja mõni ka süte sees. Restoran Härg asub ekslusiivses uuendatud Maakri kvartalis.

2023. aastal peame põhiliseks muudatuseks juhatuses ja omanike koosseisus ning seoses nende muudatusega kaasnevaid töökorralduslikke ümberkorraldusi. Muus osas on põhimine suund sama, mille oleme ette võtnud aastal 2022. Plaan on olla orienteeritud toormehindade, energia ja tööjõukulude kasvule ning sellele vastavalt koostada strateegia koos tegevusplaaniga püsida konkurentsis ning ettevõttena olla tegutsemisvõimeline. Endiselt on suur puudus professionaalsest tööjõust nii teeninduses, kui ka toidu valmistamise poole peal. COVID-19 viiruse poolt põhjustatud keeruline olukord tööjõu osas antud valdkonnas ei ole taastunud. Siinkohal on tehtud suured muudatused tööjõu värbamise kriteeriumites ning töötajate koolitamises. Väljakutseks on leida oma toodetele õige hinnastase, mis kataks surve tööjõu palgakasvule.

Tulud, kasum, tööjõukulud 2022. aastal oli Pull Restoranid OÜ müügitulu 2,6 mln eurot.

Majandusaasta tulemuseks kujunes kasum 331 tuh eurot.

Ettevõttes töötas 31.12.2022 seisuga 41 lepingulist töötajat. Tööjõukulud moodustasid 909 tuh eurot.

Peamised suhtarvud: 2022 2021

Käive 2 634 550 1 240 340

Käibe kasv % 112 8,3

Ärikasumi määr % 12,7 8

Kasumi kasv % 299 213,8

Puhasrentaablus % 12,5 6,68

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 0,94 0,61

ROA 31,7 9,14

ROE 48,7 23,75

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: 1. Käibe kasv (%) = (müügitulu 2022-müügitulu 2021)/müügitulu 2021*100 2. Ärikasumi määr (%) = ärikasum/müügitulu*100 3. Kasumi kasv (%) = (puhaskasum 2022-puhaskasum 2021)/puhaskasum 2021*100

PULL RESTORANID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.