Rohkema info nägemiseks:

ADITRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume joogakursuseid erinevatele sihtgruppidele - alates algajatest kuni edasijõudnuteni, rasedatele ja emadele koos beebidega ning pensionäridele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tervis ja heaolu on tänapäeva kiire elutempo juures ülimalt olulised. ADITRI OÜ on tuntud joogastuudio, mis pakub mitmekesiseid joogateenuseid ja tervisealaseid kursuseid, et aidata inimestel leida tasakaalu ning saavutada paremat elukvaliteeti. 

ADITRI on koduks erinevatele joogakursustele, mis sobivad nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Siin saad sukelduda Kriya hatha jooga maailma, leida sisemist rahu näojooga tundides või nautida rahulikku joogapraktikat koos teiste pensionäridega. Kursused on suunatud keha ja vaimu tasakaalu leidmisele ning aitavad parandada üldist tervist ja heaolu.

Kui otsid personaalset juhendamist, siis eratunnid on ideaalne võimalus oma joogateekonda täiustada. Kogenud joogaõpetajad keskenduvad täielikult sinu vajadustele ja eesmärkidele, aidates sul saavutada maksimaalse arengu.

Lisaks tavalistele joogatundidele korraldab ADITRI ka erinevaid töötubasid, näiteks jooga ja meditatsiooni sessioone ning vaimse tervise nõustamist. Need aitavad süveneda joogafilosoofiasse ja õppida stressiga paremini toime tulema. Lisaks sellele pakume ka unikaalseid teenuseid, nagu näojooga tunnid, rasedatele mõeldud joogakursused ning joogatunnid ettevõtetele ja sõpruskondadele.

ADITRI on koht, kus saad avastada enda jaoks jooga imelise maailma ning parandada oma tervist ja heaolu. Alates joogakursustest ja eratundidest kuni töötubade, seminaride ja unikaalsete teenusteni on meie eesmärk toetada sind igal sammul sinu teekonnal tervislikuma ja tasakaalustatuma elu suunas.

Alusta oma teekonda parema tervise ja heaolu poole juba täna!

+372 56616948

ADITRI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta P.

Eratunnid aitavad mul sügavamale minna ja joogas edasi areneda.

Aitäh!

- Katrin J.

Olen leidnud rahu ja tasakaalu.

Tänan!

- Andres V.

Joogareisil kogesin maagiat ja ühendust loodusega.

Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on erinevad joogastiilid?

Joogastiile on palju erinevaid ning igaühel neist on oma omadused, eesmärgid ja harjutuste komplektid. Siin on mõned populaarsemad joogastiilid, mida praktiseeritakse üle maailma. Hatha jooga: Hatha jooga on kõige laialdasemalt levinud joogastiil ja sobib hästi algajatele. Hatha jooga keskendub keha ja meele tasakaalu saavutamisele ning sisaldab erinevaid asanasid (kehaasendeid), hingamisharjutusi (pranayama) ja lõdvestusharjutusi. Ashtanga jooga: Ashtanga jooga on intensiivne ja järjestikuste liigutustega joogastiil, mis keskendub füüsilisele jõule ja vastupidavusele. Ashtanga joogat

Dropdown

kõik artiklid

Mis on näojooga?

Näojooga on treeningviis, mis keskendub näolihaste treenimisele ja lõdvestamisele. See on viimastel aastatel üha populaarsust kogunud, sest paljud inimesed otsi
ssb.ee
Näojooga on treeningviis, mis keskendub näolihaste treenimisele ja lõdvestamisele. See on viimastel aastatel üha populaarsust kogunud, sest paljud inimesed otsivad looduslikke viise nooruslikuma välimuse saavutamiseks. Näojooga harrastamine võib aidata vähendada näojoonte ja kortsude teket ning parandada üldist nahatoonust. Siin on mõned asjad, mida tasub teada näojooga kohta. Näojooga harjutused on sarnased tavalisele joogale, kuid keskenduvad näolihastele. Need harjutused aitavad suurendada vere- ja hapnikuvoolu näol, mis võib parandada naha elastsust ja vähendada joonte teket. Näojooga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.