Rohkema info nägemiseks:

JOOGAPOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume oma e-poes erinevaid joogatooteid, alates joogamatidest ja riietest kuni tervisetoitude ja aksessuaarideni, et toetada tervislikke eluviise ja paremat heaolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas otsid ideaalset kohta, kust leida kvaliteetseid joogatooteid ja tervisetooteid, mis toetaksid sinu heaolu? Tutvusta end Joogapood OÜ-ga, sinu usaldusväärse partneriga teekonnal tervislikuma ja tasakaalustatuma elu poole.

Kui oled joogasõltlane või alles alustav harrastaja, siis meie lai joogamatide valik pakub midagi igale maitsele ja vajadusele. Alates libisemiskindlatest mattidest kuni luksuslike vaipadeta matideni - meil on kõik, mis vajalik sulle mugavaks ja rahulikuks joogapraktikaks.

Stiilne ja mugav joogarõivas aitab sul end treeningul paremini tunda. Meie joogariiete kollektsioon on disainitud, arvestades sinu liikumisvabadust ja mugavust, et saaksid keskenduda oma praktikale.

Lisaks mattidele ja riietele pakume ka kõiki vajalikke joogatarvikuid, alates joogapallidest ja joogaplokkidest kuni joogavöödeni. Olgu sulle vaja tuge, tugevust või lihtsalt abivahendeid sügavamaks venituseks, meil on see olemas.

Tervis on meie kõige hinnalisem vara. Meie valikus leidub erinevaid tervisetooteid, nagu toidulisandid, vitamiinid ja muud abivahendid, mis aitavad sul hoida oma keha ja vaimu tasakaalus.

Kas soovid oma joogapraktikat isikupärasemaks muuta? Vali meie laiast aksessuaaride valikust endale sobivad lisandid, alates joogarõivaste tarvikutest kuni ilusate joogamatini. Sinu joogateekond saab olema unikaalne ja meie abiga saad selle veelgi erilisemaks muuta.

Otsid kingitust sõbrale või pereliikmele? Meie kinkekaart võimaldab neil valida endale meelepäraseid tooteid meie laiast valikust.

Oleme uhked selle üle, et saame pakkuda parimaid joogatooteid ja tervisetooteid Eestis. Meie e-pood on avatud, et saaksid lihtsalt ja mugavalt tellida kõike, mida vajad oma joogapraktika ja tervise edendamise jaoks.

Külasta meie e-poodi ja leia endale sobiv toode!

e-pood

JOOGAPOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

Joogapood OÜ-st leidsin täpselt sobiva joogamati!

- Liina S.

Suurepärane valik joogariideid ja tarvikuid!

- Marta L..

Kinkekaart oli suurepärane kingiidee inimesele, kes armastab joogat.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Joogamattide võrdlus - milline matt sobib sinu joogastiiliga?

Jooga on saanud populaarseks nii meie keha kui ka meie vaimu heaolu edendamisel. See on tava, mis on levinud kogu maailmas ja on paljudel erinevatel kujudel. Üks oluline asi, mida joogaga tegelemisel võib unustada, on sobiva joogamati valimine. Joogamatt on oluline osa joogatavast. See mitte ainult ei paku toetust ja pehmust, vaid aitab ka säilitada tasakaalu ja stabiilsust. Sobiva joogamati leidmine võib olla keeruline, kuna turul on nii palju erinevaid materjale, paksusi ja tekstuure. Kõige populaarsemad joogamattide materjalid on kautšuk, kork, PVC, TPE ja lambavill. Kautšukmatid on

Dropdown

kõik artiklid

Jooga ja meditatsioon - kuidas valmistuda istumisasendiks?

Jooga ja meditatsioon on mõlemad tavad, mis aitavad saavutada rahu ja tasakaalu oma keha ja vaimu vahel. Istumisasend on neis mõlemas oluline, kuid paljudel ini
ssb.ee
Jooga ja meditatsioon on mõlemad tavad, mis aitavad saavutada rahu ja tasakaalu oma keha ja vaimu vahel. Istumisasend on neis mõlemas oluline, kuid paljudel inimestel võib olla raskusi pikka aega ühes asendis istumisega. Siin on mõned soovitused, kuidas valmistuda istumisasendiks jooga- või meditatsioonitundide jaoks. Esiteks, leidke endale sobiv istumisasend. See võib olla põrandal istumine ristatud jalgadega või toolil istumine jalad põrandale asetades. Peamine on leida asend, mis on mugav ja võimaldab teil olla pikema aja jooksul paigal. Enne istumisasendisse asumist tehke mõned

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.