Rohkema info nägemiseks:

CYBEXER TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4159; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CYBEXER TECHNOLOGIES OÜ kohta arvamuslugu!"

CYBEXER TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 4159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

CybExer Technologies OÜ on NATO auhinnaga pärjatud Eesti küberturvalisuse ettevõte. Ettevõttel on laiaulatuslikud kogemused kõrgetasemeliste küberturvalisuse koolitusplatvormide pakkumisel ja hooldamisel, keskendudes eelkõige kübervõimekuse arendamisele. Ettevõtte pakutavad platvormid on võtmeks küberturvalisuse koolituste ja õppuste edukaks läbiviimiseks suunatuna paljudele tavakasutajatele, tehnilistele kasutajatele ja strateegilise juhtimise tippudele.

CybExeri lipulaeva lahenduseks on ettevõtte intellektuaalomandiga kaitstud küberharjutus- ja testkeskkondade lahendused ja ülimalt realistlikud õppused ja testkeskkonnad. Ettevõtte poolt pakutavat võimekust ja lahendusi on kasutatud maailma suurimate küberõppuste läbiviimisel. 2022.

majandusaastal keskendus ettevõte oma lahenduste suurema skaleeruvuse saavutamiseks, nii et oleks võimalik pakkuda ka kommerts- ja väiksematele riiklikele ja akadeemilistele klientidele. Kui varasemalt olid ettevõtte peamisteks klientideks peamiselt sõjalise taustaga organisatsioonid ja asutused, siis 2022. majandusaastal keskenduti ka pangandussektori, kriitilise infrastruktuuri, akademistele ja munitsipaalklientidele.

2022. majandusaasta tegevuse tulu EUR 4,2 mln, millest EUR 0,5 mln on periodiseeritud, ületas eelmise majandusaasta näitajat (EUR 4,1 mln).

Ettevõtte tegevus on suunatud globaalsele küberturvalisuse turule, mis on kiiresti kasvamas klientide poolse nõudluse tõttu professionaalsete kõrge võimekusega praktiliste lahenduste vastu. CybExer sisenes mitmetele uutele turgudele ning jätkas kasvu ka olemasolevatel turgudel.

Peamised tegevusvaldkonnad on järgnevad: • küberharjutusväljakute tehnoloogia arendamine ja müük; • kübertreeningute ja -õppuste korraldamine; • testkeskkondade arendamine; • küberturvalisusega seotud lisateenuste müük.

Kõikides eelnevalt nimetatud tegevusvaldkondades täitis 2022. majandusaasta ettevõttele seatud eesmärgid. 2022. aasta veebruaris kaasas CybExer EUR 5 mln tunnustatud rahvusvahelistelt investoritelt täiendavat kapitali ettevõte kasvuplaanide realiseerimiseks. Investeering oli suunatud arendus-, müügi- ja turundustegevustesse, millega kaasnes raamatupidamislik kahjum, kuid investeering on vajalik ettevõtte konkurentsivõime ja turuosa suurendamiseks, mis on 2023. aasta peamine eesmärk.

2022. aastal panustas ettevõte jätkuvalt oma meeskonna kompetentside arendamisse, mis on aidanud saavutada edu nii kodu- kui ka välisturgudel ning seda jätkatakse ka järgnevatel aastatel.

Järgnevalt on toodud ettevõtte peamised tegevusnäitajad ja suhtarvud ettevõtte kohta: 2021 2022

Netokäive, EUR EUR 3 450 693 EUR 3 119 367

Käibe kasv, % 56,8% -9,6%

Kogutulud, EUR EUR 4 138 304 EUR 3 739 107

Kogutulude kasv, % 62,8% -9,6%

Brutokasum, EUR EUR 3 001 759 EUR 3 065 800

CYBEXER TECHNOLOGIES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.