Rohkema info nägemiseks:

REELIKA KÖÖK & KOOK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 276; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta REELIKA KÖÖK & kohta arvamuslugu!"

REELIKA KÖÖK & KOOK OÜ hetkeolukord

Juba 276 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Registreerisin ettevõtte 2016 aaasta suve alguses. Pärast seda on maailma tabanud mitu kriisi, mis on väike-ettevõtjate ja ka suuremate tegijate jalgealust õõnestanud. Saime toibuda covid-kriisist, kui algas 2022. aasta veebruaris Venemaa-Ukraina sõda. Seoses sõja pika kulgemisega on maailma majandus saanud korvamatu hoobi ja seda suuremalt jaolt toidutoorainete hindade tõusu näol. Tooraine hinnad on teinud rekordilise hüppe ja nende seiskumist ega langust ei ole hetkel veel näha. Kuna minu ettevõtte kasumlikkus sõltub suuresti just nende tootegruppide hindadest, mis on kõige enam tõusnud, siis 2022 aastal ei olnud kasumi väljavaated head, kasum on 2€. Tuleb loota, et majandus ja tooraine hinnad teevad omad korrektuurid ning 2023 aasta on helgem.

REELIKA KÖÖK & KOOK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.