Rohkema info nägemiseks:

ELAMUS MEREL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2899; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta ELAMUS MEREL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle 15 aasta on ELAMUS MEREL OÜ olnud sünonüümiks unustamatutele merelistele elamustele. Üle 20 jahti ja mootorpaadi flotilliga oleme olnud esmavalik neile, kes soovivad avastada mere ilu, olgu selleks rahulik Tallide laht või elav Lindenite laht.

Meie kirg purjetamise vastu on võrdne ainult meie pühendumusega pakkuda teile mitmekesiseid mereelamusi. Alates sünnipäeva tähistamisest merel kuni poissmeeste peo pidamiseni lainetel, tagame, et iga sündmus jääks meeldejäävaks. Ettevõtete meeskonnad leiavad ainulaadse sidumiskogemuse meie ettevõtte üritustega merel, samal ajal kui paarid saavad vahetada tõotusi horisondi taustal meie pulmadega merel.

Kujutage ette vee peal libisemist, kui päike loojub, maalides taeva oranžide ja roosade toonidega meie tüdrukute õhtul merel, või jäädvustage neid maagilisi hetki fotosessiooniga avamerel. Luksust otsivatele pakub meie limusiiniteenus merel igale sündmusele lisapuudutuse elegantsi.

Meie seiklused ei ole ainult sihtkohtade pärast; need on teekonna pärast. Purjetage võluvale Naissaarele või avastage väikesaarte rahu. Iga reis meiega on võimalus luua eluaegseid lugusid.

ELAMUS MEREL OÜ-ga uhkeldame oma mitmekülgse laevastikuga, mis suudab majutada intiimseid gruppe kuni suurte kogunemisteni kuni 300 külalisega. Meie laevad ulatuvad hubastest 8-meetristest jahtidest kuni uhkete 35-meetriste laevadeni, sealhulgas katamaraanid ja mootorpaadid, tagades, et meil on teie mereseikluse jaoks täiuslik valik.

Liitu meiega vees ja lase tuulel juhatada sind kogemusse, mis on nagu ükski teine. Küsi pakkumist täna ja asu teele reisile, mis jätab sind jutustama lugusid merest, päikesest ja tähtedest.

Avasta võimalusi ELAMUS MEREL OÜ-ga – kus iga reis on lugu, mis ootab avanemist.

ELAMUS MEREL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristel G

Aitäh, purjetamine.com, et sellel teekonnal meiega olite. Kaatri rentimine oli imeline otsus, meeskond sellel kaatril muutis reisi täiuslikuks.

- Dolm IT

Heast meeskonna üritusest saab purjetamine.com abil suurepärane sündmus! Nad on väga abivalmid, neil on külluslik jahipark ja mitte vähetähtis, nad on ka uskumatult head ilmaennustajad🤩kõik mida lubavad, viivad ellu😎

- Peeter N

We were sailing with them recently and the vibe was brilliant! Our captain Indrek Kasper was very friendly and professional, we couldn’t have enjoyed that evening more! Definitely will use Purjetamine.com services again, thank you! 🙏

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Peamised sihtkohad purjetamiseks eesti hobulahe ääres

Eesti oma ulatusliku rannajoone ja arvukate saartega pakub ainulaadset purjetamiskogemust, mis ühendab looduslikku ilu kultuuririkkusega. Riigi merenduspärand kutsub purjetajaid ja seiklejaid uurima oma vesi, kus Läänemeri kohtub Hobulahe rahuga. Hobulaht, kohalikult tuntud kui Riia laht, on Läänemere laht Läti ja Eesti vahel. See veekogu on tuntud oma rahulike tingimuste poolest, muutes selle ideaalseks sihtkohaks nii algajatele kui ka kogenud purjetajatele, kes otsivad rahulikku purjetamisseiklust. Peamised purjetamise sihtkohad Hobulahe ääres Kihnu, Eesti seitsmes suurim saar, on

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend sünnipäeva planeerimiseks merel

Kujutage ette õrna lainete loksumist vastu paadi külge, pehmet merebriisi, mis paitab teie nägu, ja horisonti, mis ulatub lõpmatusse. Sünnipäeva tähistamine mer
ssb.ee
Kujutage ette õrna lainete loksumist vastu paadi külge, pehmet merebriisi, mis paitab teie nägu, ja horisonti, mis ulatub lõpmatusse. Sünnipäeva tähistamine merel on kogemus, mis ühendab seiklust, luksust ja ookeani rahu. See on ainulaadne viis teise eluaasta teekonna tähistamiseks. On lugematul hulgal põhjuseid, miks viia oma sünnipäeva tähistamine avamerele. Erakordne olla privaatsel alusel, võimalus avastada peidetud lahtesid või elavat mereelu ning võimalus kohandada sündmust oma isiklike eelistuste järgi on vaid mõned neist. ELAMUS MEREL OÜ-s oleme spetsialiseerunud unustamatute merel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.