Rohkema info nägemiseks:

KAT METAL ESTONIA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3928; jälgijaid - 8. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta KAT METAL ESTONIA kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KAT METAL ESTONIA OÜs oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme keskkonnasäästlikkuse ja tehnoloogilise innovatsiooni eestvedajad. Meie missiooniks on olla eesrindlikud elektroonikaromude hankimisel, hindamisel ja töötlemisel materjali taaskasutuse eesmärgil, tagades, et meie igapäevaelektroonikas peituvad väärtuslikud ressursid ei kaoks prügilatesse, vaid saaksid uue elu.

Meie lugu algas visiooniga tulla toime ühe kaasaegse maailma suurima väljakutsega: elektroonikajäätmetega. Tehnoloogia kiire arenguga suureneb ka seadmete vananemise kiirus. Tunnistades jätkusuutlike kõrvaldamis- ja ringlussevõtumeetodite pakilist vajadust, asusime looma lahendusi, mis kaitsevad mitte ainult keskkonda, vaid taastavad ka väärtuslikke materjale, mida saab tootmistsüklisse uuesti sisse viia.

Meie ekspertiis seisneb laia valiku elektroonikakomponentide käsitsemises. Alates erineva astme trükkplaatidest kuni infotehnoloogia ja telekommunikatsiooniseadmeteni, protsessoritest kuni mäluseadmete, kõvaketaste ja isegi mobiiltelefonideni - me haldame neid kõiki suurima hoole ja täpsusega. Meie klassifikatsioonisüsteem tagab, et iga eset hinnatakse selle väärtusliku metallisisalduse järgi ja töödeldakse vastavalt, tagades maksimaalse taastamise ja väärtuse.

Meie pühendumus läbipaistvusele ja õiglusele kajastub meie hindamisprotsessis. Pakume üksikasjalikku hinnangut ja pakume konkurentsivõimelisi hindu, mis peegeldavad materjalide tõelist väärtust, mida me vastu võtame. Meie tipptasemel töötlemistehas on koht, kus toimub maagia: esemed sorteeritakse, kaalutakse ja hinnatakse enne hoolikat lahtivõtmist. Saadud materjalid, sealhulgas väärtuslik metallitolm, valmistatakse ette järgmiseks teekonnaks meie partnerite juurde, kus neid muudetakse uuteks tooraineteks.

Lubame oma klientidele ja planeedile, et jätkame oma protsesside uuendamist ja täiustamist. Oleme pühendunud teenuse pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab keskkonnastandardeid, tagades, et iga meie samm on samm rohelisema, jätkusuutlikuma tuleviku suunas.

Liitu meie missiooniga. Koos saame vähendada elektroonikajäätmete mõju ja säilitada meie planeedi ressursse tulevaste põlvkondade jaoks. Valige KAT METAL ESTONIA OÜ vastutustundliku ringlussevõtu ja usaldusväärse materjalide taastamise jaoks.

Kontakt

KAT METAL ESTONIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart M.

Suurepärane klienditeenindus ning aus ja läbipaistev hindamine.

- Liina T.

Olen juba mitu korda kasutanud Kat Metali teenuseid ja olen alati rahule jäänud.

- Kalle R.

Nende kliendikeskne lähenemine ja keskkonnasõbralikud praktikad muudavad nad tõeliselt usaldusväärseks partneriks.

Millised on peamised suundumused elektroonikajäätmete haldamises?

Termin 'elektroonikajäätmed' viitab kõrvale heidetud elektri- või elektroonikaseadmetele. Kasutatud elektroonika, mis on mõeldud renoveerimiseks, taaskasutuseks, edasimüügiks, taaskasutamiseks materjali taastamise teel või kõrvaldamiseks, loetakse samuti elektroonikajäätmeteks. Tehnoloogia kiire arengu tõttu väheneb elektroonikatoodete eluiga, mis toob kaasa enneolematu hulga elektroonikajäätmeid. Hoolimata kasvavast murest, on globaalne elektroonikajäätmete haldamise süsteem raskustes püsimisega. Ainult väike osa elektroonikajäätmetest ringlusse võetakse nõuetekohaselt, ülejäänud osa lõpeb

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised sammud elektroonikaromu taastamiseks ja taaskasutamiseks?

Elektroonikaromu, mida tavaliselt nimetatakse e-jäätmeteks, hõlmab laia valikut kõrvale heidetud elektroonilisi seadmeid nagu arvutid, mobiiltelefonid, televiis
ssb.ee
Elektroonikaromu, mida tavaliselt nimetatakse e-jäätmeteks, hõlmab laia valikut kõrvale heidetud elektroonilisi seadmeid nagu arvutid, mobiiltelefonid, televiisorid ja printerid. Need esemed sisaldavad väärtuslikke materjale nagu kuld, hõbe, vask ja pallaadium, mida saab taastada ja uuesti kasutada. Väärtuslike metallide taastamine elektroonikaromust mitte ainult ei säästa loodusvarasid, vaid vähendab ka keskkonnareostust. Korralikud taastamisprotsessid tagavad, et ohtlikud ained käideldakse ohutult, kaitstes seeläbi ökosüsteeme ja inimeste tervist. Ettevalmistus: esimene samm taastumise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.