Rohkema info nägemiseks:

NEEME RAUD PRODUCTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 388; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NEEME RAUD PRODUCTIONS kohta arvamuslugu!"

NEEME RAUD PRODUCTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tutvustus

Neeme Raud Productions OÜ on oma tegevust laiendamas. Läbivaks jooneks on jätkuvalt info-alane tgevus, info vahendamine erinevates kanalites. Lisaks meediale (saated televisoonis ja raadios), mida on kavas hakata ka ise produtseerima, on tegevus laienenud ka raamatute kirjastamisele, webiseiminaride juhtimisele, jätkub konvernentside juhtimine ning ka koolitusprogrammid, jätkuvalt on rõhuasetus rahvusvaheliste teemade kajstamisel, vahendamisel, analüüsil, millega firma eristub teistest samalaadsetest ettevõtetest turul. Firma tegevuse keskmes on jätkuvalt selle looja isik, kes on ka kõigi toodete peategelane. Firma kodustuudio-büoo kujundamine ja arendamine on jõudnud lõppfaasi, mis tähendab saadete ja muu salvestamiseks tulevikus stuudiote üürimiseks minevate summade lõppemist, lisaks ei vaja firma enam stilistide, kostüümeerijate, grimeerijate tenuseid, kuna on olemas oma esinemisriietre garderoob ja võimalused neid kulutusi vältida. Koroona-piirangute lõpu järel on ette näha firma projektide jätkuvat laienemist ning samas keskendumist projektidele, mis tagavad ka märkismisväärse tulu. Firma positsioneerib end infoturul kõrgemasse ja kallimasse segmenti.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas ettevõtte müügitulu 78 tuhat eurot. Ettevõtte kasum kujunes 22 tuhat eurot. Müügitulu on saadud Eesti Vabariigis.

Personal

Majandusaastal oli ettevõttel 1 töötaja ja töötasudeks maksti 16 tuhat eurot.

Eesmärgid järgmiseks aastaks

Järgneval majandusaastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel.

NEEME RAUD PRODUCTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.