Rohkema info nägemiseks:

SHINYCAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut kvaliteetseid autohooldustooteid, sealhulgas keskkonnasõbralikke šampoone, täiustatud vedelklaasi kaitset ja esmaklassilisi mikrokiudtarvikuid, mis kõik on mõeldud sõidukite pikaealisuse ja välimuse parandamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie auto pikaealisus ja läige on meie peamine prioriteet. SHINYCAR OÜ-s ei tegele me ainult toodete müügiga; me hoolime liikumisest jätkusuutliku autohoolduse poole. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Sõida puhtalt, sõida roheliselt – säilita oma läige!'

Alates hetkest, kui tutvustasime oma esimest keskkonnasõbralikku autošampooni, teadsime, et oleme midagi erilist alustanud. Meie tootevalik on laienenud, kuid meie eetos on jäänud samaks – pakkuda professionaalseid autopesu tooteid, mis tagavad laitmatu tulemuse ja hoolivad keskkonnast.

Meie EWOCAR ALK Eelpesu – võimas, kuid õrn auto eelpesu leotusvahend – loob aluse veatuks puhastuskogemuseks. Sellele järgneb meie Ewocar Neutraalne Vahtšampoon, tasakaalustatud valem, mis tagab laitmatu viimistluse ilma planeeti kahjustamata.

Kuid me ei piirdu ainult puhastamisega. Meie Ewocar CoatPRO60 pakub edasijõudnut vedelklaasi kaitset, andes teie sõidukile keraamilise kilbi, mis tõrjub mustust ja kahjustusi. See on uuendus, mis määratleb meie brändi – tunnistus meie pühendumusest sõiduki pinnakaitsevahenditele.

Muidugi ei ole autohooldusrutiin täielik ilma õigete tööriistadeta. Seetõttu oleme välja töötanud rea kvaliteetseid mikrokiudlappe ja aplikaatoreid. Alates meie EWOCAR Basic320 lühikese nukiga universaalsest rätikust kuni meie EWOCAR ülipehme mikrokiudude kombinatsioonini, on need tarvikud loodud töötama kooskõlas meie puhastusvahenditega, tagades õrna, kuid tõhusa puudutuse.

Kuna jätkame kasvamist, lubame järgida väärtusi, mis on teinud meist usaldusväärse partneri autohoolduses. Tasuta saatmisega tellimustele üle 100 euro, 14-päevase tagastuspoliitikaga ja pühendunud klienditoega, oleme siin, et parandada teie autohoolduskogemust.

Liituge meie teekonnaga. Koos võtame omaks tuleviku, kus iga pesu on hoolitsusakt – teie auto ja keskkonna jaoks. Uurige meie tooteid ja saage täna SHINYCAR OÜ pere osaks.

SHINYCAR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SHINYCAR OÜ tegevusaruanne 2022

ShinyCar OÜ loodi 2019 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on pakkuda kvaliteetset sõidukite iluhooldusteenust. Majandusaastal ettevõttesse investeeringuid ei tehtud ka tööjõukulusi ei makstud. 01.06.22-31.05.2023 01.06.21-31.05.2022 Müügitulu 83 317 82 197 Müügitulu kasv % 1,4 111 Kasum/-kahjum 2897 -61 Järgmisel majandusaastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

Autode hoolduse meisterdamine: näpunäited proffidelt

Keskkonnateadlike autoomanike ja autode hooldustööstuse professionaalide jaoks ei ole sõiduki tipptasemel hoidmine ainult jõudluse küsimus - see on ka jätkusuut
ssb.ee
Keskkonnateadlike autoomanike ja autode hooldustööstuse professionaalide jaoks ei ole sõiduki tipptasemel hoidmine ainult jõudluse küsimus - see on ka jätkusuutlikkuse küsimus. Selles põhjalikus juhendis jagame ekspertide näpunäiteid, mis aitavad teil autode hooldust meisterdada, olles samal ajal keskkonnast teadlikud. Oma sõiduki tundmaõppimine Iga auto tuleb koos kasutusjuhendiga, mis on teie peamine ressurss sõiduki vajaduste mõistmiseks. See pakub konkreetset teavet hooldusgraafikute, osade spetsifikatsioonide ja teie autole kõige paremini sobivate toodete tüüpide kohta. Oma auto

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.