Rohkema info nägemiseks:

MSK GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme metallitöötlemisettevõte, mis spetsialiseerub kliendi tellimuste põhjal valmistatavate metalltoodete tootmisele, sealhulgas metallmööbli, sisustuselementide, kaubandussisustuse ja allhanketööde valmistamisele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Metallitöötlemine on kunst, mis nõuab täpsust, kogemust ja pühendumist. MSK Grupp OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kliendi tellimuste kiirele ja kvaliteetsele täitmisele, olles samal ajal eksperdid metallitöötlemise valdkonnas.

Metallitööstus on üks nendest sektoritest, mis on mõeldud neile, kes oskavad näha potentsiaali igas metallilõigus ja suudavad muuta selleks peeneks käsitööks, mis täidab kliendi vajadused täpselt. MSK Grupp on ettevõte, mis on pühendunud just sellele eesmärgile.

MSK Grupp on metallitöötlemisettevõte, mis tegutseb põhimõttel, et kliendi rahulolu on kõige olulisem. Oleme metallitöötlemise meistrid, kes suudavad luua erinevaid metallist tooteid vastavalt nõudlusele ja tellimusele. Meie tegevus on mitmekülgne ning hõlmab laia valikut tootegruppe.

Meie peamised tootegrupid hõlmavad järgmist:

  1. Metallitööd ja teenused vastavalt kliendi tellimustele: Oleme valmis vastu võtma kõikvõimalikud metallitöötlemisega seotud tellimused. Olgu selleks siis spetsiaalsed metallkonstruktsioonid, detailid või muud metalltooted, meie meeskond suudab need valmistada kõrgekvaliteetselt ja täpselt.

  2. Metallmööbel ja sisustuselemendid: Metall on mitmekülgne materjal, mis sobib suurepäraselt mööbli ja sisustuselementide loomiseks. Meie metallmööbel ja sisustuselemendid on nii funktsionaalsed kui ka stiilsed, tuues modernsust igasse ruumi.

  3. Kaubandussisustus ja tarvikud ühiskondlikutesse ruumidesse: Aitame kaubandusettevõtetel ja ühiskondlikel asutustel luua atraktiivseid ja praktilisi ruumilahendusi. Meie valikus on erinevad kaubandussisustuse ja tarvikute lahendused, mis vastavad klientide vajadustele.

  4. Allhanketööd erinevatele tööstusharudele: Lisaks standardtoodetele pakume ka allhanketööd erinevatele tööstusharudele. Oleme partneriks neile, kes vajavad metallitöötlemise ekspertiisi ja ressursse oma projektide elluviimiseks.

Meie ettevõtte missioon on olla paindlikud ja maksimaalselt kliendikesksed. See tähendab, et iga tellimus on meie jaoks ainulaadne ning me pühendume selle täitmisele suure hoolega. Me ei ole lihtsalt metallitöötlemise ettevõte; me oleme teie partner, kes aitab teil saavutada oma eesmärke.

Oluline osa meie missioonist on ka tähtaegadest kinnipidamine. Teame, et aeg on sageli kriitilise tähtsusega ja seetõttu pingutame alati, et tellimused valmiksid õigeaegselt. Kvaliteet on aga meie töö alustala. Pakume oma klientidele vaid parimat, sest usume, et hea töö ei saa olla midagi muud kui kvaliteetne.

Hoiame alati silma peal ka optimaalsel kvaliteedi ja hinna suhtel. Töötame selle nimel, et pakkuda taskukohast hinda, kuid ilma kvaliteedi languseta. See on tasakaal, mida oleme suutnud saavutada tänu meie kogemustele ja oskustele metallitöötlemise valdkonnas.

MSK Grupp OÜ on metallitöötlemise ettevõte, mis ei tee kompromisse kliendi rahulolu ja kvaliteedi osas. Oleme uhked oma töö üle ning oleme alati valmis võtma vastu uusi väljakutseid metalli kuningriigis. Kas olete valmis meiega koostööd tegema ja avastama, mida metall suudab teie jaoks teha? Oleme siin, et aidata teil oma unistused teoks teha metalli abil.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

MSK GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert K.

MSK Grupp OÜ on tõesti paindlik ja kliendikeskne. Nad suudavad kiiresti ja kvaliteetselt vastata meie nõudmistele. Usaldan neid täielikult!

- Ragnar R.

Me oleme väga rahul MSK Grupp OÜ teenustega ja me ei kahetse, et otsustasime nendega koostööd teha. Suur tänu!

- Lilian L.

Töö kvaliteet ja teenuste kiirus on väga hea. Me oleme väga rahul nende tööga ja suur aitäh!

MSK GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

MSK Grupp OÜ on Eestis asuv äriühing, mis on pühendunud metalli töötlemisele. See ettevõte asutati 11. juulil 2018 kahe osaniku poolt, kes jagasid ettevõtte osad võrdselt. MSK Grupp OÜ on näide ettevõttest, mis on pühendunud oma tegevusvaldkonnale ja on valmis jätkama oma tegevust samal alal ka järgnevatel majandusaastatel. Ettevõtte tegevusalaks on metalli töötlemine, mis on oluline tööstusharu, mis toetab paljusid teisi sektoreid, sealhulgas ehitust, autotööstust ja tootmist. Metalli töötlemine hõlmab mitmesuguseid protsesse, sealhulgas lõikamist, vormimist, keevitamist ja viimistlemist, et

Dropdown

kõik artiklid

Metallitööd, mis ka inspireerivad

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas metall võib saada tõeliseks kunstiteoseks? Tutvustame teile MSK Grupp OÜ-d, metallitöötlemisettevõtet, mis ei tee lihtsalt meta
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas metall võib saada tõeliseks kunstiteoseks? Tutvustame teile MSK Grupp OÜ-d, metallitöötlemisettevõtet, mis ei tee lihtsalt metallitöid, vaid loob tõelisi kunstiteoseid, mis inspireerivad ja võtavad hinge kinni. MSK Grupp OÜ on tuntud oma täpsuse ja kliendikeskse lähenemise poolest. Iga töö, mis nende käte alt väljub, on kohandatud vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele. Olgu selleks siis elegantne metallmööbel, eksklusiivne sisustuselement või keeruline kaubandussisustusprojekt - MSK Grupp OÜ meistrid teavad, kuidas muuta kliendi visioon reaalsuseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.