Rohkema info nägemiseks:

SOUNDVOICE OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume loomingulisi turunduslahendusi ja eridisainiga meeneid sündmusteks ning ettevõtetele, spordi- ja kultuuriühendustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta teie üritused meeldejäävamaks ja emotsionaalsemaks? SoundVoice on ettevõte, kes on pühendunud sellele, et teie üritused oleksid erilised, täis positiivseid emotsioone ja unustamatuid hetki. Meie peamine eesmärk on tuua teie üritustele lisaväärtust, olgu selleks spordiüritused, ettevõtete tunnustusõhtud, galad või peod.

SoundVoice pakub laias valikus eridisainiga medaleid, karikaid ja muid auhindu, mis on valmistatud vastavalt teie soovidele ja vajadustele. Olgu tegemist spordivõistluste võitjate autasustamisega, ettevõtte parimate töötajate tunnustamisega või koostööpartnerite austamisega - meie loome teie üritustele sobiva unikaalse ja meeldejääva auhinna.

Meie spetsialistid aitavad teil kujundada erikujulisi, laserlõikelistest, klassikalistest või isegi puidust medalitest unikaalseid kunstiteoseid. Parim osa? Disainimine on täiesti tasuta! Lisaks kiirele tarnele saate kindel olla, et teie auhinnad jõuavad teieni vaid mõne nädalaga, ilma et peaksite muretsema hilinenud tarnete või ebakvaliteetsete toodete pärast.

SoundVoice ei piirdu ainult medalite ja trofeedega. Meie meeskond on aidanud korraldada üle 300 ürituse, sealhulgas tuntud Eesti rahvajooksudega ning spordiliitude ja spordikoolidega. Me oleme teie kõrval, pakkudes professionaalset päeva- ja õhtujuhtimist, fotograafia ja videoteenuseid ning heli ja valgustuse korraldamist. Lisaks loome kõnekaid ja meeldejäävaid tekste, mis toetavad teie ürituse sõnumit ja emotsiooni.

SoundVoice'i kaubamärk Tiimiriided on teie usaldusväärne partner isikupärastatud spordi- ja vabaajariiete loomisel. Me ei paku mitte ainult erakordselt kvaliteetseid riideid, vaid oleme ka abiks ettevõtetele tööriiete ja firmariiete tootmisel. Esindame Euroopa kaubamärki Power Canvas, mis toob teieni sublimeeritud rõivad, mis on mitte ainult praktilised, vaid ka pilkupüüdvad ning jälgivad keskkonnasõbralikke põhimõtteid.

Meie põhimõte on lihtne: klient saab kõik, mida vajab, ühest kohast. Kujundame, õmbleme ja trükime - kõik on teie jaoks tehtud, ilma et peaksite muretsema eri partneritega suhtlemise või keerukate protsesside pärast. Kui teie tiim uueneb või vajate juurde uusi rõivaid, suudame kiirelt sama kujundusega riideid juurde teha. See annab igale tiimile supervõime alati ühtlane välja näha ja kaugelt silma paista.

Kui soovite, et teie üritused oleksid tõeliselt erilised ja meeldejäävad, usaldage SoundVoice'i professionaalset meeskonda. Oleme teie usaldusväärne partner, kes aitab teil tuua ellu unikaalsed ideed ja muuta need reaalsuseks.

Koduleht

SOUNDVOICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel K.

Koostöö SoundVoicega möödus meeldivalt ja tulemuslikult!

- Annaliis T.

Väga vahva tiim ja ägedad tooted!

- Teele U.

Jäin nende personaalse lähenemisega väga rahule.

Kuidas eritellimusel medalid ja trofeed võivad Sinu üritusele väärtust lisada ja meeskonda innustada?

Tunnusta erilisi hetki ainulaadsete auhindadega, mis tekitavad ühtsustunnet ja innustavad. Kujuta ette hetke, mil valguslained peegelduvad elegantselt säravast medalist, mis ripub uhkelt võitja kaelas. Või hetke, mil auhinna saaja tõstab käed taeva poole, haarates trofee, mis sümboliseerib tema pühendumust ja saavutusi. Sellised hetked jäävad inimeste mällu aastateks ja need ongi need hetked, mida me Eritellimusel Medalid ja Trofeed aitame luua. Olenemata sellest, kas korraldad spordiüritust, ettevõtte tunnustusüritust, galat või pidu, on oluline märgata ja tänada parimatest parimaid. Nende

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas meie kogemus ja oskused aitavad korraldustiimidel luua meeldejäävaid üritusi?

Üle 20 aasta kogemust ürituste korraldamise abistamisel: Kuidas meie ekspertiis toetab ettevõtteid, spordi- ja kultuuriorganisatsioone? Ürituste korraldamine
ssb.ee
Üle 20 aasta kogemust ürituste korraldamise abistamisel: Kuidas meie ekspertiis toetab ettevõtteid, spordi- ja kultuuriorganisatsioone? Ürituste korraldamine võib olla keeruline ja aeganõudev protsess, kuid hea korraldustiimi abiga on see palju lihtsam. Meie ettevõte on pühendunud korraldustiimidele abiks olemisele, et luua meeldejäävaid sise- ja väliüritusi ettevõtetele, spordi- ja kultuuriorganisatsioonidele. Oma enam kui 20-aastase kogemuse ja tugeva partnerite võrgustikuga oleme aidanud korraldada mitmesuguseid üritusi, alates rahvajooksudest ja spordivõistlustest kuni kultuurisündmuste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.