Rohkema info nägemiseks:

MAIDLA RESORT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1788; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAIDLA RESORT OÜ kohta arvamuslugu!"

MAIDLA RESORT OÜ hetkeolukord

Juba 1788 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Maidla Resort OÜ (Maidla Nature Resort) asutati 2019. aasta jaanuaris Rapla vallas asuva Maidla mõisa ostmiseks ja majandamiseks.

Esimesena osteti Riigi Kinnisvara käest endine mõis, mis töötas kuni 2012. aastani Maidla Lastekoduna. Hiljem on veel juurde ostetud naaberkinnistud.

Maidla Nature Resort seob Eesti arhitektuuri- ja disainiparemiku ning eheda ajaloolise mõisakultuuri kutsudes külastajaid üle maailma

Eesti metsiku soise looduse keskele puhkama. Esimene Maidla minihotell ehk loodusvilla - arhitekt Mari Hundi kavandatud KASEKE, mis sai avatud augustis 2020, on pälvinud mitmeid arhitektuuriauhindu ja äramärkimisi ning on tänaseks leidnud rohkelt fänne ja rahvusvahelist kajastust.

Maidla Resort OÜ põhitegevusalaks on majutus, sellega kaasnevad teenused, ürituste korraldamine ja ruumide rent.

2022 2022.a suuremad investeeringud tehti kahe uue loodusvilla ehitamiseks. Veebruaris sai avatud järjekorras teine unikaalne loodusvilla nimega KÄBI (38 m2) ning aasta keskel juunis kolmas loodusvilla nimega POKU (50 m2).

Arenduskava järgi on Aasametsa kinnistule planeeritud kokku 8 unikaalset ja luksuslikku minimaja ehk loodusvillat, mille kommunikatsioonid said valmis rajatud juba 2021.aastal.

Aruandeaastal soetas ettevõte täiendavaid kinnisvaraobjekte tuleviku perspektiivi ja tegevuse laiendamise eesmärgil. Samuti viidi lõpuni mõisa endise teenijatemaja III korruse väljaehitus, mis toetab ettevõtte tegevust erinevate sündmuste raames lisaruumide ja laopinnaga.

Lisaks sai veel investeeritud väliköögi ehitusse, mis võimaldab korraldada suviseid sündmusi ja õhtusööke.

2022.aastal sai loodud Maidla Nature Resort’i kõrvale sama juriidilise keha alla ka sõsar-bränd nimega SOO. SOO on privaatne restoran, kus nädalalõppudel pakutakse peakoka 5-käigulisi õhtusööke. Kui varem olid peakoka õhtusöögid mõeldud vaid kompleksis majutuvatele klientidele, siis tänu SOO kontseptsiooni loomisele saavad õhtusööke broneerida ka kliendid, kes Maidla villades ei ööbi. SOO restoran sai sügisel ka tunnustatud Skandinavias tuntud restoranigiidi White Guide poolt meistriklassi tiitliga, pälvides Eesti restoranide nimistus suurepärase 4nda koha.

Ka uued loodusvillad pälvisid kodumaal tunnustusi. Aasta Puitehitis konkurss tõi 2 auhinda - välisfassaadi eriauhind villale KÄBI ja publiku lemmik tiitel villale POKU.

2022.a suurenes loodusvillade arvu kasvu ja SOO loomise tõttu ka personal 5 inimese võrra, et pakkuda veel laiemat ja kvaliteetsemat teenust.

Suuremahuliste investeeringute tõttu teenis ettevõte 2022.aastal kahjumit ning sama jätkub ka 2023. aastal.

Aruandeaastal oli kolme loodusvilla keskmine täituvus 55%. Arvestades Venemaa-Ukraina sõjast tulenevat mainekahju Ida-Euroopa riikidele ja lisaks inflatsiooni ning hindade tõusu majanduses, on näha selle selget mõju ka turismisektorile. Seoses viimaste aastate kriisidega on kallinenud materjalide hinnad, pikenenud tarneajad ning muutunud inimeste tarbimisharjumused ja ostuotsused.

Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 10 töötajat. Tööjõukulud olid kokku 327 619 eurot, millest juhatuse liikme töötasud moodustasid 34 224 eurot.

Kuna ettevõte on jätkuvalt investeerimise ja arendamise faasis, ei ole senine müügitulu katnud ettevõtte negatiivset tulemit. Vajadusel plaanib emaettevõtja omakapitali taastamiseks konverteerida antud laenud omakapitali instrumendiks.

2023 2022.aastal alanud Villa 4 projekteerimistööd on hetkel edasi lükatud, sest pandeemia, sõda ning muutunud majanduslik olukord on mõjutanud nii Maidla Resort OÜ eelarvet, ehitus- ning arendustööde ajakava kui klientide käitumisharjumusi.

MAIDLA RESORT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.