Rohkema info nägemiseks:

MAIDLA RESORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1926; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAIDLA RESORT OÜ kohta arvamuslugu!"

MAIDLA RESORT OÜ hetkeolukord

Juba 1926 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Maidla Resort OÜ (Maidla Nature Resort) asutati 2019. aasta jaanuaris Rapla vallas asuva Maidla mõisa ostmiseks ja majandamiseks. Esimesena osteti Riigi Kinnisvara käest endine mõis, mis töötas kuni 2012.

aastani Maidla Lastekoduna. Hiljem on veel juurde ostetud naaberkinnistud.

Maidla Nature Resort seob Eesti arhitektuuri- ja disainiparemiku ning eheda ajaloolise mõisakultuuri kutsudes külastajaid üle maailma Eesti metsiku soise looduse keskele puhkama. Esimene Maidla minihotell ehk loodusvilla - arhitekt Mari Hundi kavandatud KASEKE, mis sai avatud augustis 2020, on pälvinud mitmeid arhitektuuriauhindu ja äramärkimisi ning on tänaseks leidnud rohkelt fänne ja rahvusvahelist kajastust.

Sarnase tähelepanu on saanud kaks järgmist, 2022. aastal valminud villat POKU ja KÄBI. Kõrge, Michelini rohelise tähe on juba teist aastat saanud Maidla Nature Resorti restoran SOO, mis ka Eestis juba 2023.

aasta algusest tähelepanu on tõmmanud.

Maidla Resort OÜ põhitegevusalaks on majutus, sellega kaasnevad teenused, ürituste korraldamine, ruumide rent ning seoses restoraniga ka toitlustamisteenused.

2023 2023. aastal suuri investeeringuid ning lisaehtitusi ei tehtud ning fookus jäi olemasolevate toodete kvaliteedi ning jätkusuutlikuse tõstmisele. Loodusvilla POKUle lisati kümblusvann ning seoses viimase ehitamisel tekkinud praagiga, uuendati villa fassaad, mille maksumus oli suurem, kui teised aasta jooksul tehtud väljaminekud keskmiselt.

Restoran SOO sai 2023. aaastal Michelini restoranigiidi rohelise tärni tunnustuse ning pälvis sama ka 2024.

aastal.

2023. aastal kasvas personal 5 inimese võrra, et tõsta teenusekvaliteeti ning laiemat tootevalikut. 2023.

aastal teenis ettevõte kahjumit ning sama jätkub ka 2024. aastal, kuigi viimasel on plaanis kahjumi vähemalt kahekordne vähendamine.

Aruandeaastal oli kolme loodusvilla keskmine täituvus 56%. Seoses Venemaa-Ukraina sõjast tulenevat mainekahju Ida-Euroopa riikidele ja lisaks inflatsiooni ning hindade tõusu majanduses, on näha selle selget mõju ka turismisektorile. Kallinenud on materjalide hinnad, pikenenud tarneajad ning muutunud inimeste tarbimisharjumused ja ostuotsused. 2023. aasta oli turismi- ning toitlustussektoris keeruline aasta.

Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 15 töötajat. Tööjõukulud olid kokku 394 029 eurot, millest juhatuse liikme töötasud moodustasid 30 288 eurot.

Kuna ettevõte on jätkuvalt arendamise faasis, ei ole senine müügitulu katnud ettevõtte negatiivset tulemit.

Vajadusel plaanib emaettevõtja omakapitali taastamiseks konverteerida antud laenud omakapitali instrumendiks.

2024 2024.aastal on Maidla Nature resorti strateegiline eesmärk ettevõtte kahjumi vähendamine ning ettevõtte isemajandamise võimekuse saavutamine.

Plaanis edasi arendada restoran SOO tegevusi ning kasvatada klientide arvu ning käivet nii toitlustuse, kui ka välisturu arvelt.

Lisaks on fookuses lisategevuste ehk aktiviteetide loomine villades majutuvatele klientidele, et luua lisaväärtust mitmepäevastele külalistele.

MAIDLA RESORT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.