Rohkema info nägemiseks:

VEOMEISTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 588; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta VEOMEISTER OÜ kohta arvamuslugu!"

VEOMEISTER OÜ hetkeolukord

Juba 588 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevus oli 2022 aastal jäätmetevedu ja kalluriteenus.

2022 aastal lõpetasime kalluriteenuse, et keskenduda täielikult jäätmetekäitlusele. Selle jaoks on ettevõte soetanud 7 erineva suurusega jäätmekonteinerit, veoauto jäätmepressi ja teleskooplaaduri. Ettevõttel on kasutada 3000m3 territoorium, millele on taodeldud keskkonnaluba kus tohib käidelda üle 300 tonni jäätmeid aastas.

2023 kevadeks rajab ettevõtte 300m3 varikatuse territooriumile ning hakkab vastu võtma ehitusjäätmeid kõigilt, lisaks praegusele jäätmekonteineri renditeenusele.

Uue teenusena soetame kerghaagise, ning hakkame rentima välja seda klientitele, kes soovivad jäätmeid tuua, kuid puudub transpordi võimalus.

Tõstame 50% praegust veo võimekust soetades veoautole haagise (hertkel suudame korraga vedada 40m3 - haagisega 80m3 korraga).

VEOMEISTER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.