Rohkema info nägemiseks:

WILDIN'KOERU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 912; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 2+ "Kirjuta WILDIN'KOERU OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Wildin'KOERU OÜ usub, et iga sündmus peaks olema unustamatu elamus. Seetõttu oleme pühendunud Eesti pidustuste elava vaimu toomisele otse teie uksele. Elektrilisest Väinjärve Veepidust kuni meie järelpidude südantpuperdavate rütmideni oleme pidustuste arhitektid.

Meie teekond algas visiooniga süüdata ühiste kogunemiste rõõm erakordsete üritusteenuste kaudu. Pakume täislahendust teie üritusele, olgu selleks sünnipäevapidu, ettevõtte gala või mis tahes muu tähistamist vajav sündmus. Meie oskused heli- ja valgustehnika rentimises, DJ-teenustes ja artistide vahendamises tagavad, et teie üritus mitte ainult ei vasta, vaid ületab ootusi.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas pakutavas teenuses. Alates hetkest, kui meiega ühendust võtate, on meie meeskond pühendunud isikupärastatud kogemuse loomisele, mis resoneerib teie visiooniga. Teenustega nagu õhtujuhi teenus, baariteenus ja meelelahutajate vahendamine, hoolitseme iga detaili eest, et saaksite hetke rõõmust täielikult osa saada.

Kui ootame Väinjärve Veepidu 27. juulil 2024, kutsume teid osa saama maagiast. Liituge meiega, et tähistada Eesti rikka kultuurilise kanga olemust, mis on põimitud igasse meie loodud sündmusse. Wildin'KOERU OÜ-ga ei korralda te lihtsalt üritust; loote mälestusi, mis kajavad läbi aja.

Valmis tegema oma järgmisest üritusest teetähise oma loos? Võtke meiega ühendust aadressil veepidu@wildin.ee või helistage meile numbril +372 5854 8353. Äratame koos ellu Eesti metsiku vaimu.

Kontakt

WILDIN'KOERU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Uskumatu kogemus! Nad muutsid mu sünnipäeva unustamatuks!

- Marko T.

Suurepärane teenindus ja professionaalne meeskond!

- Kristiina H.

Suurepärane muusika, suurepärane atmosfäär!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Teenused - Wildin\' Estonia

Kas otsid täiuslikku lahendust oma järgmiseks sündmuseks? Olgu see sünnipäev, firmaüritus või muu tähtis koosviibimine, Wildin\' Estonia pakub sulle kõike, mida vajad, et muuta see unustamatuks kogemuseks. Helitehnika rent Meie helitehnika renditeenus võimaldab sul luua sündmuse, kus iga noot ja kõne on selge ja kuuldav. Olgu see sise- või välisüritus, leiame sulle sobiva lahenduse, mis rõhutab sinu sündmuse eripära. Valgustehnika rent Valgustus loob õige atmosfääri igale sündmusele. Meie valgustehnika renditeenuse abil saad luua unikaalse valguslahenduse, mis muudab sinu ürituse

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.