Rohkema info nägemiseks:

DATACAP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud kaasaegsete 3D mõõdistusmeetodite rakendamisele, et rahuldada hoogsalt areneva digitaalehituse valdkonna vajadusi täpse ruumilise info järele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

DataCap on pühendunud kaasaegsete 3D mõõdistusmeetodite rakendamisele, et rahuldada hoogsalt areneva digitaalehituse valdkonna vajadusi täpse ruumilise info järele. Meie eesmärk on pakkuda kiiret ja täpset 3-mõõtmelist informatsiooni, kasutades laserskaneerimise, fotogramm-meetria ja droonimõõdistamise meetodeid, mida töötleme vastavalt tellija vajadustele.

Meie emafirma Reaalprojekt OÜ on pikaajalise kogemusega ettevõte, mis on tuntud oma kvaliteetsete inseneriteenuste poolest. DataCap tegutseb selle usaldusväärse taustaga ettevõtte filiaalina, pakkudes oma klientidele tipptasemel 3D mõõdistuslahendusi. Meie meeskonda kuuluvad kogenud spetsialistid, kes omavad põhjalikke teadmisi ja oskusi oma valdkonnas, võimaldades meil pakkuda parimaid võimalikke lahendusi.

Meie töö tulemusel valmivad punktipilve mudelid, 2D joonised ning 3D mudelid, mis hõlmavad lähteolukorra, BIM ja teostusmudeleid. Laserskaneerimine võimaldab koguda objektidest ja ümbritsevast keskkonnast lühikese ajaga suurel hulgal detailset ja täpset 3D infot. Punktipilvetöötlus ühendab saadud andmed ühtseks punktipilve mudeliks, mis viiakse kokkulepitud koordinatsüsteemi, tagades täpsuse ja järjepidevuse kogu projektis.

Kuigi üha enam kasutatakse infot 3D kujul, soovitakse siiski sageli saada ka traditsioonilisi 2D jooniseid, mida on mugav paberkujul vaadelda. Meie spetsialistid koostavad punktipilvest täpsed 2D joonised, mis vastavad kõigile standarditele ja nõudmistele. Lisaks sellele pakume 3D BIM mudelite koostamist punktipilvest, mis on sageli aluseks arhitektidele ja projekteerijatele nende edasises töös.

Fotogramm-meetria, mis põhineb ülekattega fotode kasutamisel, on mõõdistamise meetod, mis on pea sama vana kui fotograafia ise. See meetod võimaldab meil luua täpseid ja üksikasjalikke mudeleid, mis on kasutatavad erinevates projektides. Droonimõõdistus, mis on traditsioonilise aeromõõdistamise kulutõhus alternatiiv, võimaldab kiirelt ja efektiivselt mõõdistada eri suuruses objekte, pakkudes suurepärast lahendust nii väikeste kui ka suuremate projektide jaoks.

DataCap on valmis vastama kõikidele teie 3D mõõdistusvajadustele, pakkudes täpseid ja usaldusväärseid tulemusi, mis toetavad teie projekte igas etapis. Meie eesmärk on pakkuda kõrgeima kvaliteediga teenuseid, mis aitavad teie projekte ellu viia täpsuse ja efektiivsusega. Kasutades kaasaegseid tehnoloogiaid ja meetodeid, oleme kindlad, et suudame pakkuda lahendusi, mis vastavad kõikidele teie ootustele ja nõudmistele.

Kontakt

DATACAP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart P.

Nende teenus oli kiire ja täpne. Olen väga rahul.

- Annika T.

Professionaalne ja usaldusväärne meeskond. Soovitan kindlasti.

- Jaanus V.

Tänu nendele sujus meie projekt ladusalt.

DATACAP OÜ tegevusaruanne 2022

DataCap OÜ eesmärgiks on osutada ja arendada 3D mõõdistuste (laserskaneerimine, fotogramm-meetria ja aeropildistamine) ning andmetöötluse ja 3D mudeldamise teenuseid. Ettevõtte teenuste tarbijateks on eelkõige arhitektid, projekteerijad, muinsuskaitse spetsialistid, kuid ka teiste valdkondade esindajad. Ettevõte on asutatud 25.11.2019. 2022.aastal teostatud tööde hulgas olid näiteks Tallinna Lennujaama reisiterminali non-Shengen ala, Tartu Toomkiriku, Tallina Vesi AS Ülemiste veepuhastusjaama 2.astme ja mikrofiltrite hoone, TTÜ õppekorpuse U06A ning kümnete teiste objektide laserskaneerimine

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas laserskaneerimine suurendab ehitusprojektide täpsust ja usaldusväärsust?

Laserskaneerimine, tuntud ka kui 3D skaneerimine, on saanud ehitustööstuses pöördeliseks tehnoloogiaks. See kogub detailset kolmemõõtmelist andmetest objektidel
ssb.ee
Laserskaneerimine, tuntud ka kui 3D skaneerimine, on saanud ehitustööstuses pöördeliseks tehnoloogiaks. See kogub detailset kolmemõõtmelist andmetest objektidelt või keskkondadelt, mida saab kasutada täpsete digitaalsete mudelite loomiseks. See tehnoloogia on revolutsiooniliselt muutmas arhitektide, inseneride ja ehitusprofessionaalide lähenemist oma projektidele. 1. Suurenenud täpsus ja täpsustus Laserskaneerimine vähendab oluliselt inimlike vigade võimalust mõõdistamisel ja andmete kogumise protsessis. Automaatsete mõõtmiste abil tagatakse, et kogutud andmed on täpsed ja usaldusväärsed,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.