Rohkema info nägemiseks:

JÄRVA KOPAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Järva Kopad OÜ on teie usaldusväärne partner pinnasetööde valdkonnas, pakkudes kvaliteetseid ja keskkonnasõbralikke lahendusi nii era- kui äriklientidele üle Eesti

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitus- ja pinnasetööde valdkonnas on ohutus üks olulisemaid aspekte. Järva Kopad OÜ on pühendunud tööohutuse tagamisele ja kvaliteedi säilitamisele kõigil oma projektidel, et kaitsta nii oma töötajaid kui ka kliente.

Järva Kopad OÜ järgib kõiki kehtivaid tööohutuse standardeid ja seadusandlust. Meie ettevõte on välja töötanud kindlad ohutusprotseduurid, mida järgitakse nii tööplatsil kui ka ettevalmistavate tööde käigus. Meie töötajad on koolitatud ja kursis ohutusnõuetega ning nende rakendamisega igapäevases töös.

Järva Kopad OÜ investeerib pidevalt ohutusvarustusse ja -tehnikasse, et tagada töötajate ja klientide turvalisus. Meie masinapark on varustatud kaasaegsete turvasüsteemidega ning töötajatele on ette nähtud kvaliteetne isikukaitsevahendite komplekt.

Meie ettevõte pöörab suurt tähelepanu töötajate koolitamisele ja nende teadlikkuse tõstmisele tööohutuse alal. Korraldame regulaarselt koolitusi ja seminare, et meie töötajad oleksid kursis uusimate ohutuspraktikate ja -tehnikatega ning suudaksid neid rakendada igapäevatöös.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

JÄRVA KOPAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa N.

Töö tehti kiiresti ja professionaalselt ning meie muretsemiseks ei olnud mingit põhjust. Lisaks oli meeldiv näha nende pühendumust keskkonnasõbralikkusele, mis on tänapäeval väga oluline.

- Roomet S.

Nende meeskond oli väga professionaalne ja suhtus oma töösse suure põhjalikkusega. Suur tänu sellele ettevõttele suurepärase töö eest!

- Jaan E.

Olen kasutanud selle pinnasetööde ettevõtte teenuseid juba mitu korda ja olen alati olnud väga rahul. Nende meeskond on äärmiselt professionaalne ja kogenud ning nende teadmised ja oskused pinnasetööde valdkonnas on märkimisväärsed.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JÄRVA KOPAD OÜ tegevusaruanne 2022

Järva Kopad OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete kaevetööde poolest, asutati 10. märtsil 2020. aastal. See on uhke Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on pühendunud erinevate kaevetööde teostamisele, olgu selleks siis ehituskaevandused, maa-alused kaevandused või muud sarnased projektid. Ettevõtte asutamisest alates on Järva Kopad OÜ näidanud märkimisväärset kasvu ja stabiilsust. 2022. aastal ulatus nende müügitulu 280 065 euroni, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 114 612 euroga. See näitab ettevõtte pidevat kasvu ja tugevat positsiooni kaevetööstuses. Järva Kopad OÜ on ka

Dropdown

kõik artiklid

Rohelisemad valikud - kuidas Järva Kopad OÜ pühendub keskkonnasõbralikkusele pinnasetöödel

Keskkonnasõbralikkus ja jätkusuutlikkus on tänapäeval üha olulisemad teemad, mis mõjutavad nii ettevõtete kui ka tarbijate valikuid. Järva Kopad OÜ on pühendunu
ssb.ee
Keskkonnasõbralikkus ja jätkusuutlikkus on tänapäeval üha olulisemad teemad, mis mõjutavad nii ettevõtete kui ka tarbijate valikuid. Järva Kopad OÜ on pühendunud rohelisemate lahenduste pakkumisele pinnasetööde valdkonnas, et muuta ehitus- ja infrastruktuuriprojektid keskkonnasäästlikumaks. Ressursside tõhus kasutamine: Järva Kopad OÜ pöörab suurt tähelepanu ressursside tõhusale kasutamisele. See tähendab, et meie töövõtted ja tehnoloogiad on suunatud energia, materjalide ja ajakulu minimeerimisele. Selle tulemusel on meie projektid keskkonnasõbralikumad ja kuluefektiivsemad.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.