Rohkema info nägemiseks:

ARRAK HALJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakkudes täpseid pinnasetöid, professionaalset muru niitmist ja õrna trimmerdamist, kujundame teie aeda unistuste oaasiks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga lopsaka rohelise muru, hoolikalt pügatud heki ja kaunilt vormitud maastiku südames on kirg, pühendumus ja asjatundlikkus. See on ARRAK HALJASTUS OÜ lugu, kus me muudame tavalise erakordseks oma põhjaliku mullatöö, muruniitmise, pügamise, kaevamise ja maastikukujunduse tööde kaudu.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda erakordseid maastikukujundusteenuseid, mis mitte ainult ei tõsta teie välimiste alade esteetilist veetlust, vaid aitavad kaasa ka keskkonna heaolule. Usume, et iga meie labida löök, iga meie kääride klõpsatus ja iga meie paika pandud plaan on samm ilusama ja jätkusuutlikuma maailma poole.

Meie teenused on kavandatud vastama iga kliendi ainulaadsetele vajadustele. Olgu selleks peen muruniitmine, et hoida teie muru täiuslikul kõrgusel, täpne pügamine teie hekkide ja põõsaste kujundamiseks, asjatundlik mullatöö teie aia tervise tagamiseks või professionaalne kaevamine teie maastikuprojektide jaoks, meil on oskused ja seadmed tipptasemel tulemuste saavutamiseks.

'Ilususe kasvatamine, rahulolu koristamine!' kui meie juhtpõhimõttega, püüdleme me ootuste ületamise poole iga ettevõetud projektiga. Meie oskuslik maastikukujundajate meeskond töötab väsimatult, et muuta teie visioon reaalsuseks, tagades, et iga teie kinnistu toll on meie pühendumuse tipptasemele tunnistus.

Liituge meiega sellel muutuste teekonnal. Laske ARRAK HALJASTUS OÜ olla teie välimiste pühapaikade käsitöölisteks, kus iga detail on loodud hoolikalt ja iga projekt on looduse ilu meistriteos.

Avastage erinevust, mida professionaalne maastikukujundus võib teha. Võtke meiega ühendust juba täna ja kogege harmooniat ja rahu, mis kaasneb täiuslikult kureeritud välimise ruumiga.

Vaata lisaks

ARRAK HALJASTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Suurepärane teenus ja imeline tulemus!

- Kati

Väga professionaalne ja usaldusväärne ettevõte. Nende põhjalikud pinnasetööd ja täpne muru niitmine on muljetavaldavad

- Jaanika

Ületas kõik ootused! Nende kirevaba lähenemine trimmerdamisele ja kaevetöödele muutis meie aia tõeliseks paradiisiks

5 nõuannet keskkonnasõbraliku mulla haldamiseks

Muld on iga aia või maastiku alus. See toetab taimede elu, pakkudes toitaineid, vett ja keskkonda juurestikule kasvamiseks. Siiski, tavapärased mulla haldamise praktikad tihti eiravad mulla ja keskkonna pikaajalist tervist. Keskkonnasõbralik mulla haldamine tähendab mulla hooldamist viisil, mis on jätkusuutlik ja kasulik ökosüsteemile. Tervislik muld kihab elust, sisaldades miljardeid mikroorganisme, mis mängivad olulist rolli orgaanilise aine lagundamisel, toitainete ringluses ja taimede kasvu toetamisel. Selle õrna ökosüsteemi säilitamine on hädavajalik iga maastiku pikaajalise tootlikkuse

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend täiuslikult niidetud muru saavutamiseks

Muruniitmine on rohkem kui lihtsalt nädalavahetuse toiming; see on kunst, mis õigesti teostatuna võib muuta teie aia lopsakaks, roheliseks oaasiks. Täiuslikult
ssb.ee
Muruniitmine on rohkem kui lihtsalt nädalavahetuse toiming; see on kunst, mis õigesti teostatuna võib muuta teie aia lopsakaks, roheliseks oaasiks. Täiuslikult niidetud muru on uhkuse allikas ja võib oluliselt tõsta iga kinnisvara välisilmet. Muru mõistmine Erinevatel murutüüpidel on unikaalsed vajadused päikesevalguse, vee ja niitmiskõrguse osas. Teadmine, kas teil on jahedama kliima muru nagu näiteks raihein või soojema kliima muru nagu bermuda, on oluline nõuetekohase muruhoolduse jaoks. Tervisliku muru aluseks on tervislik muld. Mulla analüüs võib paljastada toitainete puudused ja pH

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.