Rohkema info nägemiseks:

M.S. WORKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2365; jälgijaid - 1. Arvustusi - 2; Artikleid 2+ "Kirjuta M.S. WORKS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

M.S. Works OÜ usub, et teie kinnisvara ilu ja funktsionaalsus on üliolulised. Saaremaa südames asuvana oleme loonud niši tipptasemel kinnisvara hooldus- ja logistikateenuste pakkumiseks, mis mitte ainult ei tõsta teie ruumi esteetilist ilmet, vaid ka lihtsustavad teie elu.

Meie teenuste valik on loodud teie igakülgseks teenindamiseks. Alates hoolikast muru niitmisest kuni täpse põõsaste ja hekkide lõikamiseni, tagab meie meeskond, et teie alad on laitmatud ja kutsuvad. Kuid meie ekspertiis ei lõpe siin; laiendame oma teenuseid, et hõlmata ka kaubavedu ja kolimist, käsitledes teie asju hoolivalt ja tõhusalt, olgu see siis kohalik kolimine Saaremaal või üleminek mandrile.

Põllumajandussektoris tegutsevatele inimestele on meie traktoritöö võrreldamatu, pakkudes teile rasket tõstmist vajavat tuge oma maa hooldamiseks. Ja meie pühendumuses puhtamale keskkonnale pakume spetsialiseeritud feekaalide transporti lääne saarestikus, tagades ohutu ja sanitaarse jäätmemajanduse.

Miks valida meid? Sest me oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; me oleme teie kohalik partner kinnisvara hooldamisel ja parendamisel. M.S. Works OÜ-ga saate:

  • Kohalikku teenust, mis mõistab teie unikaalseid vajadusi
  • Kvaliteetset ja kiiret teenindust
  • Moodsat tehnikat tõhusaks ülesannete täitmiseks
  • Kogenud ja pühendunud töötajaid, kes on pühendunud tipptasemele

Omaks võtke professionaalse kinnisvara hoolduse ja logistika lihtsus. Laske meil teha raske töö, samal ajal kui te lõõgastute ja naudite meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie kinnisvara on ekspertide kätes. Võtke meiega ühendust täna numbril +37253448983 või e-posti teel aadressil info@msworks.ee, ja teeme teie elu lihtsamaks ning teie kinnisvara kaunimaks.

Kontakt

M.S. WORKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli T.

Professionaalne ja sõbralik teenindus, mis ületas ootusi.

- Jaan K.

Kiire ja tõhus töö, meie muru pole kunagi parem välja näinud.

- Paul S.

Aitäh suurepärase töö eest, meie kinnisvara on laitmatu.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas parandada mulla tervist ja tagada muru elujõulisus?

Lopsaka rohelise muru loomine ja hooldamine on tasuv ettevõtmine, mis suurendab teie kinnisvara ilu ja väärtust. Hästi hooldatud muru pakub pehmet vaipa pere tegevusteks, aitab kaasa kohalikule ökosüsteemile ja võib isegi jahutada teie kodu ümbrust. Kuid täiusliku rohelise ala saavutamine nõuab teadmisi ja järjepidevat hoolt. Siin on viis olulist nõuannet, mis aitavad teil terve aasta vältel hoida muru elujõulisena. Mulla tervis ja väetamine Tervisliku muru aluseks on tervislik muld. Viige läbi mullatest, et mõista teie muru mulla pH-taset ja toitainete profiili. See teave aitab teil valida

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.