Rohkema info nägemiseks:

AIRI LEON FOTOGRAAFIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 293; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AIRI LEON FOTOGRAAFIA kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Airi Leon Fotograafia OÜ on sündinud kirglikust soovist ja pühendumusest kaunite piltide loomisele ning fotograafia õpetamisele. Ettevõtte asutaja, Airi Leon, jagab oma südame ja oskusi nii ettevõtjate, turundusspetsialistide kui ka fotograafia entusiastidega, pakkudes mitmekülgseid ja professionaalseid fotograafiakoolitusi ning fototeenuseid.

Airi lugu algab sügavast armastusest fotograafia vastu, mis on temaga kaasas käinud juba keskkoolipäevadest saati. Oma teekonnal riigisektoris töötades mõistis ta, et tema tõeline kutsumus peitub fotograafias. Sellest hetkest alates on ta pühendunult täiendanud oma oskusi ja kogemusi ning jaganud kirge pildistamise vastu kõikjal, kuhu tee teda viib.

Oma firma asutamisega soovis Airi luua platvormi, kus ta saaks jagada oma teadmisi ja kogemusi ning innustada teisi järgnema oma südamehäälele. Tema eesmärk ei ole mitte ainult õpetada tehnilisi oskusi, vaid ka näidata, kuidas fotograafia saab tõhusalt toetada brändi ja visuaalset identiteeti.

Airi Leon Fotograafia OÜ pakub laia valikut koolitusi, mis on kohandatud nii ettevõtjatele kui ka fotograafiaarmastajatele. Lisaks koolitustele pakub ettevõte ka fototeenuseid ja konsultatsioone, aidates klientidel luua kaasahaaravat ja brändile omast visuaalset sisu.

Airi peamine moto on inspireerida ja innustada teisi järgnema oma kirgadele ning leidma rõõmu selles, mida nad teevad. Ta usub, et armastus oma töö vastu on edu võti ning tema eesmärk on toetada ja julgustada teisi nende teekonnal.

Läbi aastate on Airi süvenenud fotokunsti ajaloo uurimisse, kureerinud näitusi ja asutanud fotograafiaga seotud organisatsioone. Tema südameasi on tänavafotograafia, mis kõneleb tema huvi ja armastuse kohta inimeste ja elu vastu.

Airi Leon Fotograafia OÜ on rohkem kui lihtsalt ettevõte, see on südamest tulnud missioon jagada armastust ja oskusi fotograafia vastu ning toetada teisi nende teekonnal fotograafiast inspireeritud eluni.

Kontakt

AIRI LEON FOTOGRAAFIA OÜ kontaktid

Airi Leon Fotograafia

Kujutle olukorda, kus sinu ettevõtte meeskonnal on oskuslikud telefonifotograafia oskused. See pole mitte ainult lihtne tehniline oskus, vaid potentsiaalne väärtusrikas vara, mis võib tugevdada teie ettevõtte positsiooni turul ning kasvatada meeskonna vaimu. Tänapäeva digitaalses maailmas, kus suhtlus käib peamiselt interneti kaudu ja sotsiaalmeedia platvormid mängivad olulist rolli, on visuaalse sisu loomise vajadus muutunud hädavajalikuks. Ehkki internet on täis erinevaid visuaalse sisuga platvorme ja pildipanku, on autentsete fotode jõud endiselt hindamatu. Teie töötajatest ja

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.