Rohkema info nägemiseks:

WHITE FIELD MAGIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume isikliku arengu koolitusi ja emotsionaalse kapitali arendamise programme.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

WHITE FIELD MAGIC OÜ usub, et ettevõtte tõeline maagia peitub selle inimestes. Meie missioon on avada iga meeskonnaliikme isiklik potentsiaal meie kõikehõlmavate isikliku arengu koolituste ja emotsionaalse kapitali arendamise programmide kaudu. Oleme pühendunud keskkondade loomisele, kus usaldus, avatus ja koostöö õitsevad, muutes töökoha kasvu ja inspiratsiooni allikaks.

Meie spetsialiseeritud koolitusprogrammid on hoolikalt kujundatud, et käsitleda professionaalse arengu põhiaspekte. Alates teadlikust suhtlemisest kuni stressijuhtimiseni, pakume vahendeid ja teadmisi, mis on vajalikud üksikisikute ja meeskondade õitsenguks. Meie lähenemine on praktiline, kaasates osalejaid praktilistesse harjutustesse, mis mitte ainult ei anna teadmisi, vaid julgustavad ka uute oskuste rakendamist reaalsetes olukordades.

WHITE FIELD MAGIC OÜ-ga ei osale te lihtsalt järjekordsel koolitusel; te alustate eneseavastamise ja võimestamise teekonda. Meie programmid on kohandatud vastavalt teie meeskonna ainulaadsetele vajadustele, tagades, et iga koolituskogemus on sama ainulaadne kui inimesed, kes teie organisatsiooni kuuluvad.

Omaks võtke meie loosung, Tõstke oma meeskonda, muutke oma maailma!, ja tunnistage muutust oma ettevõttes, kui teie meeskonnaliikmed kasutavad ära oma sisemisi ressursse, loovad tugeva emotsionaalse kapitali ja kultiveerivad teadliku suhtlemise ja vaimse heaolu kultuuri.

Liituge meiega ja laske isiklikul ja professionaalsel arengul alata. Uurige meie koolituspakkumisi ja leidke täiuslik kombinatsioon, mis sobib teie ettevõtte vajadustega. Koos suudame luua elujõulise, produktiivse ja harmoonilise töökoha, kus iga inimene on ühendatud oma elujõuga ja täielikult pühendunud rahuldust pakkuvale elule.

Astuge tuleviku ettevõtte koolituse maailma koos WHITE FIELD MAGIC OÜ-ga ja avage oma meeskonna potentsiaal. Võtke meiega ühendust täna, et saada rohkem teavet meie transformeerivate programmide kohta ja alustada teekonda õitseva organisatsioonikultuuri suunas.

Kontakt

WHITE FIELD MAGIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa M.

Väga professionaalne ja inspireeriv meeskond!

- Mart T.

Suurepärane koolitusprogramm, tõstis enesekindlust!

- Priit K.

Märkimisväärne panus minu karjääri arengusse.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on läbipaistva suhtluse eelised meeskonna dünaamikale?

Emotsionaalne kapital viitab hea tahte ja positiivsete tunnete reservile, mille meeskond on aja jooksul üles ehitanud. See on kollektiivne emotsionaalne intelligentsus ja suhted, mis võimaldavad meeskonnaliikmetel tõhusalt koostööd teha, väljakutseid ületada ja ühiseid eesmärke saavutada. Ettevõtetele ja meeskondadele, kes prioriteediks seavad kasvu ja koosloome, on emotsionaalne kapital kriitiline vara. See suurendab usaldust, vähendab arusaamatusi ja loob koostööatmosfääri, mis on nii produktiivne kui ka nauditav. Emotsionaalse intelligentsuse arendamine Emotsionaalne intelligentsus on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saab aktiivne kuulamine töökohal suhteid parandada?

Teadlik suhtlemine on teadlik tegevus informatsiooni vahetamisel viisil, mis on selge, empaatiline ja konstruktiivne. See hõlmab täielikku kohalolu ja teadlikku
ssb.ee
Teadlik suhtlemine on teadlik tegevus informatsiooni vahetamisel viisil, mis on selge, empaatiline ja konstruktiivne. See hõlmab täielikku kohalolu ja teadlikkust oma suhtlemisstiilist, samuti teiste omast. Töökohal on teadlik suhtlemine hädavajalik vastastikuse austuse, mõistmise ja koostöö kultuuri edendamiseks. Tõhus suhtlemine võib muuta iga töökoha dünaamikat. See võib vähendada konflikte, suurendada meeskonna ühtsust ja parandada üldist tootlikkust. Teadliku suhtlemise prioriteetseks muutmisega saavad ettevõtted luua keskkonna, kus ideed õitsevad ja töötajad tunnevad end väärtustatuna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.