Rohkema info nägemiseks:

EISTES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Firma tegeleb mitmesuguste ehitus- ja renoveerimisteenustega, pakkudes klientidele võimalust muuta nende ehitus- ja remondiideed tegelikkuseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast EISTES OÜ maailma, kus me muudame teie ehitus- ja renoveerimisvisioonid käegakatsutavateks reaalsusteks. Sügava pühendumusega meisterlikkusele ja kompromissitu kvaliteedikohustusega oleme end kehtestanud ehitusteenuste valdkonna kvaliteedi etalonina.

Meie missioon on lihtne, kuid sügavamõtteline: pakume laia valikut ehitusteenuseid, katusepaigaldusest mööbli paigaldamiseni, koos professionaalse tööriistade renditeenusega. See missioon ajendab meid pakkuma erakordset tööoskust kõigis meie teenustes, mis hõlmavad üldisi ehitus- ja remonditöid, katuseehitust, betoonitöid, maalritöid, plaatimist, puitfassaaditöid, ja mööbli paigaldust.

Mõistes, et õiged tööriistad on iga eduka projekti nurgakivi, pakume ka laiaulatuslikku tööriistade rendi teenust. See tagab, et nii professionaalidel kui ka isetegijatel on juurdepääs kvaliteetsetele tööriistadele, et oma projekte ellu viia.

EISTES OÜ-s oleme uhked oma võime üle kuulata klientide vajadusi ja ületada nende ootusi. Meie Tehtud tööd portfell räägib enda eest meie pühendumusest oma käsitööle. Iga projekt on meie loosungi, 'Visioonide loomine, reaalsuste kujundamine!' tunnistajaks.

Astuge oma järgmisele ehitusteekonnale koos meiega. Loome koos midagi erakordset. Küsimuste või järgmise projekti arutamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@eistes.ee või helistage numbril 58402031.

Valige EISTES OÜ – kus teie visioonid võtavad materiaalse kuju.

EISTES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Pearu A.

Tellisin neilt vundamendi ehitusteenuse ja olin väga rahul nende tööga. Meeskond oli professionaalne ja efektiivne ning töö tehti kiiresti ja kvaliteetselt. Soovitan neid kindlasti teistele klientidele.

- Sten D.

Kasutasime nende torutööde teenust ja jäime väga rahule. Töö oli tehtud kiiresti ja professionaalselt ning kõik probleemid lahendati suurepäraselt. Hind oli samuti väga mõistlik. Soovitan neid kõigile, kes vajavad torutööde teenust.

- Kaarel T.

Tellisin akende ja uste paigalduse ning olin meeldivalt üllatunud ettevõtte professionaalsusest. Töö tehti kiiresti ja tulemus oli suurepärane. Meeskond oli väga sõbralik ja abivalmis ning kogu protsess oli sujuv. Soovitan kindlasti seda ettevõtet kõigile, kes vajavad akende ja uste paigaldust.

Mille järgi valida endale sobilik katust?

Õige katuse valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab mitte ainult teie vara esteetikat ja tänavapilti, vaid ka selle vastupidavust, energiatõhusust ja üldist väärtust. Arvestades saadaolevate valikute rohkust, on hädavajalik teha teadlik valik, mis on kooskõlas teie vajaduste ja eelistustega. Õige katuse valimine ei tähenda ainult värvi või materjali valikut. See on tagamaks, et teie kodu oleks kaitstud, energiatõhus ja esteetiliselt meeldiv aastateks. Õige katus võib samuti kaasa aidata teie kodu üldisele struktuursele terviklikkusele. Mitmed tegurid peaksid juhendama teie katuse

Dropdown

kõik artiklid

Millised on jätkusuutlike ehitusmaterjalide tüübid ning eelised?

Jätkusuutlikkus ehituses viitab hoonete loomisele ja haldamisele, mis avaldavad positiivset mõju keskkonnale, ühiskonnale ja majandusele. See hõlmab materjalide
ssb.ee
Jätkusuutlikkus ehituses viitab hoonete loomisele ja haldamisele, mis avaldavad positiivset mõju keskkonnale, ühiskonnale ja majandusele. See hõlmab materjalide kasutamist, mis on vastupidavad, taaskasutatavad ja millel on minimaalne mõju planeedi ressurssidele ja ökosüsteemidele. Jätkusuutlike ehitusmaterjalide kasutamine on oluline ehitussektori süsinikujalajälje vähendamiseks, loodusvarade säästmiseks ja tervislikumate eluruumide loomiseks. See on kooskõlas ülemaailmse keskkonnakaitse ja rohelise ehituse praktikate nõudluse kasvuga. Jätkusuutlike ehitusmaterjalide tüübid Looduslikud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.