Rohkema info nägemiseks:

RESTOVIBE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2768; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta RESTOVIBE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast Põltsamaa südames asuvasse Carl Schmidti majja, kus ajalooline võlu kohtub kaasaegse mugavusega. Meie külalistemaja on ideaalne peatuspunkt Eestimaa avastamiseks, pakkudes unikaalset majutuskogemust ja mitmekülgseid teenuseid.

Carl Schmidti maja kannab endas aastakümnete pikkust ajalugu, mille juured ulatuvad tagasi 19. sajandi algusse. See kunagise alevivanema poolt rajatud ajalooline hoone on olnud koolimaja, hotell, söökla ja haigla. Täna avame oma uksed külalistele, et nad saaksid nautida unikaalset ajaloolist atmosfääri, mis on sulandatud kaasaegsete mugavustega.

Meie majas on 19 hubast tuba, kus iga nurgatagune peegeldab 1860. aasta palkseinte võlu. Kokku mahutame siia kuni 68 külalist. Lisaks pakume ka eraldi sissepääsuga töömeeste majutust, et rahuldada igasuguseid majutusvajadusi.

Esimesel korrusel asuv kohvik-restoran on koht, kus saate nautida meie kogenud kokkade valmistatud maitsvaid roogasid. Teeme peolauad, korraldame seminare ja pakume päevamenüüd - kõike, et muuta teie viibimine meie majas eriliseks ja maitserohkeks.

Külalistemajast vaid mõne sammu kaugusel asub Hullava Naise pubi, kus saate nautida ainulaadseid maitseelamusi päevapraedest ja suppidesest. See on koht, kus kohtuvad kohalikud ja külastajad, luues sooja ja sõbraliku atmosfääri.

Lisaks majutusele ja restoranikülastustele pakume ka ruume seminarideks, asutuste toitlustamiseks, laagrite toitlustamiseks ja peielaudade katmiseks. Meie meeskond on valmis looma teie sündmuse jaoks unustamatu kogemuse.

Tulege ja avastage ajalooline pärand, mida Carl Schmidti maja pakub, ning sukelduge unikaalsesse õhkkonda, kus minevik ja kaasaeg saavad kokku. Ootame teid avasüli! Olete alati teretulnud Carl Schmidti majja, kus iga külastus on unustamatu seiklus minevikus ja olevikus!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

RESTOVIBE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristi P.

Imeline ajalooline õhkkond ja tipptasemel teenindus!

- Andres K.

Külalislahkus, mugavus ja maitsev toit - kõik oli suurepärane!

- Reet M.

Suurepärane koht pulmadeks! Ruumid olid romantilised ja teenindus meeldejäävalt professionaalne.

Kuidas korraldada erakordne üritus või seminar?

Erakordne sündmus vajab erilist kohta ning meie külalistemaja Carl Schmidti majas on iga sündmuse jaoks just see õige atmosfäär. Olgu tegemist pulmapidude, sünnipäevade, äriseminaride või muude tähtpäevadega – meie ajaloolised ruumid, mis on kaasaegselt ja stiilselt sisustatud, on ideaalsed sündmuste korraldamiseks Põltsamaa südames. Carl Schmidti maja ruumid kannavad endas ajaloolise lossi võlu, olles samas varustatud kaasaegsete mugavustega. Meie ajalooliste sündmuste jaoks sobivad ruumid on suurepärane kooslus ajatust elegantsist ja kaasaegsest mugavusest, mis tagab teie sündmusele

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb meist nii huvitava majutuselamuse?

Tere tulemast ajaloolisse ja hingematvasse Carl Schmidti majja, kus aeg peatub ja minevik sulandub tänapäeva, luues külalistele unustamatu majutuskogemuse. Meie
ssb.ee
Tere tulemast ajaloolisse ja hingematvasse Carl Schmidti majja, kus aeg peatub ja minevik sulandub tänapäeva, luues külalistele unustamatu majutuskogemuse. Meie majas saab iga külastaja sukelduda 19. sajandi arhitektuuri ja aristokraatliku stiili sarmi, samal ajal nautides kaasaegset mugavust ja luksust, mida vaid parimad hotellid suudavad pakkuda. Carl Schmidti maja on rohkemat kui lihtsalt majutuspaik; see on ajarännak minevikku, kus ajaloolised detaile säravad igas nurgas. Kõik iga toa pisimadki elemendid on hoolikalt restaureeritud, et kajastada 19. sajandi luksust ning tuua külastajatele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.