Rohkema info nägemiseks:

HINDREKU TURISMITALU OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hindreku Turismitalu OÜ pakub mitmekülgseid looduseelamusi ja veinikoolitusi, viies külastajad Eesti looduse südamesse ning avades uksed kohalike veinide ja siidrite maailma.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Hindreku Turismitalu OÜ on Eesti turismitalu, mis pakub unustamatut puhkust looduse embuses ning avab uksed Eesti veinide ja siidrite maailma.

Hindreku talu on paik, kus looduse ilu ja gurmeetoit kohtuvad, luues unustamatuid mälestusi. Siin saate nautida päevaseid või ööbimisega puhkusepakette, mis on suunatud peredele, väikestele gruppidele ja paaridele. Pakume aktiivset tegevust, meelelahutuslikku veinikoolitust ning maaelu juurde kuuluvat ehedat maasauna elamust.

Avastage Mündi raba räätsadel või suunduge seiklusele Esna jõele kanuuga. Need matkad viivad teid läbi Eesti looduse südame, kus saate nautida vaikust ja rahu, mida vaid siinne loodus suudab pakkuda.

Hindreku talu veinikamber avab uksed Eesti veinide ja siidrite maailma. Tutvuge käsitööveinide paremikuga, degusteerige ning ostke kaasa. Meie koolitustel juhatab teid läbi Eesti joogimeistrite veinide ja siidrite maailma Tuuli Klementa, kes omab juunior sommeljee taset.

Pärast seiklusi ootab teid Hindreku talu restoran, kus saate nautida peremehe grillimenüüst valmistatud hõrgutisi. Majutume 2-4 kohalistes puhkemajades või rehielamus, mis mahutab kuni 16 inimest. See annab võimaluse jätkata looduse ja maalähedase elustiili nautimist ka pärast päeva seiklusi.

Hindreku Turismitalu OÜ kutsub teid avastama Eesti looduse ilu ja veinimaailma. Võtke ühendust ning leiame parima lahenduse, et muuta teie puhkus meeldejäävaks elamuseks!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

HINDREKU TURISMITALU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristel S.

Kaunis koht, väga maitsvad toidud ja hea teenindus! Soovitan soojalt!

- Gunnar V.

Väga armas koht, kus peatuda ja aeg maha võtta. Ning see Hooviresto ja need toidud........... Parim! Parim! Parim!

- Inge K.

Super pererahvas, mõnusad tegevused ja maitsev toit! Soovitan kõigile ja kindlasti külastame Hindreku talu veel👍

HINDREKU TURISMITALU OÜ tegevusaruanne 2022

Hindreku Turismitalu OÜ on uhke, et esitada oma 2022. aasta tegevusaruanne. Hindreku talu on juba pikka aega olnud tuntud oma pühendumuse poolest pakkuda kõrgekvaliteedilisi täisteenuseid ürituste korraldamisel. Meie põhitegevus on keskendunud sellele, et pakkuda klientidele mitte ainult majutust, vaid ka toitlustust, meelelahutust ja ürituse korraldamist.Ürituste korraldamine Hindreku talus hõlmab mitmeid aspekte. Üks neist on artistide vahendamine. Meie meeskond on pühendunud parimate artistide leidmisele, kes suudavad luua meeldejääva atmosfääri igal üritusel. Olgu selleks siis elav

Dropdown

kõik artiklid

Eesti veini kamber – Hindreku talu

Hindreku talu on tuntud mitmekülgsete elamuste poolest, mis pakuvad nii looduse ilu kui ka gurmeetoitu. Kuid see pole veel kõik - talu aastaringi kasutatav vein
ssb.ee
Hindreku talu on tuntud mitmekülgsete elamuste poolest, mis pakuvad nii looduse ilu kui ka gurmeetoitu. Kuid see pole veel kõik - talu aastaringi kasutatav veinikamber ootab nüüd uudistajaid, et viia nad põnevale maitserännakule Eesti veini ja siidri maailma. Tere tulemast Hindreku talu Eesti veini kambrisse, kus saate tutvuda Eesti väiketootjate veini ja siidritega. See pole lihtsalt veinikamber; see on koht, kus saate avastada Eesti käsitööveinide paremiku ning sukelduda nende maitseelamuste maailma. "Eesti veini koolitus" on auhinnatud Eesti ökoturismi kvaliteedimärgisega EHE, mis rõhutab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.