Rohkema info nägemiseks:

RÄÄMA NOORTE ÜHING NOORUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 251; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÄÄMA NOORTE ÜHING kohta arvamuslugu!"

RÄÄMA NOORTE ÜHING NOORUS MTÜ hetkeolukord

Juba 251 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 63 korda.

Tegevusaruanne 2022

Rääma Noorte Ühing Noorus MTÜ on kantud kohturegistrisse 04.05.1998. aastal. 21.04.2014.

aastal muutsime oluliselt põhikirja, kohandasime nime suupärasemaks. 2021.a aprillis toimunud üldkoosolekul otsustati pikendada senise juhatuse volitusi kuni 07.04.2024. aastani. 2023. aasta jaanuaris juhatuse üks liige muutus.

Ühingu põhitegevusteks on kultuuriline teenindus, koolitus, Nooruse Maja haldamine koostöös

Pärnu Linnavalitsuse Kultuuri- ja sporditeenistusega ning ruumide rent. Oma põhikirjaliste ülesannete täitmiseks tegeleb ühing majandustegevusega: korraldab koolitusi, sündmusi, festivale, näitusi, rendib välja ruume.

2022. aastal jätkasime suveaias parenduste tegemisega. Soetasime uue lavakatusekonstruktsiooni, suurendasime välikaubanduse pinda, ehitasime kasvuhoone ning kaks suurt taimelava, rajasime prügi liigiti sorteerimisele vajaliku taristu.

Pärnu Rahvaülikooli koolituste täituvus oli 2022. aastal viletsam, kui sellele eelnenud majandusaastal. Huvi suurenes iga-aastase Käsitöö- ja kunstiõpetuse suvekursuse vastu. Koolitustel osalejate arv aasta jooksul ulatus 163-ni ning kursuste arv 18-ni. Koostööd tegime Tartu

Rahvaülikooliga, kelle kaudu pakkusime erinevaid käsitöö- ja kunstialaseid lühikursuseid kolmandatest riikidest pärit kodanikele.

Koostööd tegime veel Eesti Pagulasabiga, koolitusi tellis Metsä Wood Eesti AS. Jätkuvalt kuulume

Eesti Rahvaülikoolide Liitu ning oleme Eesti Töötukassa koolituskaardi partnerid.

Jätkus Saksa partneri projekt Digital Creative Minds ning Bulgaaria partneri CB projekt Stand Up 4

Human Rights. Mõlemate projektide põhitegevused jätkusid 2022. aastal ja kandusid 2023. aasta esimestesse kuudesse.

2021. aasta sügisvoorus võitsime kaks uut Erasmus+ projekti: 32 kuud kestev strateegilise partnerluse projekt Next Generation Of Entrepreneurs ning noorsootöötajate koolitusprojekt Bigger. Better. Women. Entrepreneurship. Nendest esimese tegevused toimuvad plaanipäraselt. Koolitusprojekt on edukalt läbiviidud ning lõpparuanne esitatud. Kõik eelmainitud projektid on rahastatud EL Erasmus+ programmi vahenditest.

2022. aasta majandusaasta tulem oli positiivne, kuid endiselt on netovara negatiivne. Põhjuseks projektikulud, mille tulud kajastatakse siis, kui projekt on läbi saanud, rahastaja poolt heaks kiidetud ning lõppjäägi väljamaksmise otsus tehtud.

Uudo Laane juhatuse esimees

RÄÄMA NOORTE ÜHING NOORUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.