Rohkema info nägemiseks:

LUSTIVERE MÕIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1740; jälgijaid - 43. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LUSTIVERE MÕIS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LUSTIVERE MÕIS MTÜ hetkeolukord

Juba 1740 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 43 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Toivo Tõnson (22.07.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Lustivere Hooldekodu moodustati 2000. aastal. 2023. aastal vahetati ärinimi, milleks sai MTÜ Lustivere Mõis. Nime muutmise põhjuseks oli põhikirja uuendamine, mille käigus muudeti ka eesmärke.

Väljavõte MTÜ Lustivere Mõis (edaspidi Ühing) põhikirjast: 2.1. Ühingu eesmärgiks on: 2.1.1. Lustivere mõisas kvaliteetse ööpäevaringse üldhooldusteenuse ja ajutise intervallhooldusteenuse ning muude erinevate sotsiaalteenuste osutamine ja arendamine täisealistele isikutele; 2.1.2. Lustivere mõisa säilitamine ja arendamine, sealhulgas kogukonnale mõisakultuuri tutvustamine ja kogukonna kaasamine mõisa arendamisega seotud tegevustesse; 2.1.3. ühingu arendamine, tervisliku ja säästva eluviisi propageerimine, koolituste korraldamine, erinevate tegevuste arendamine ja pakkumine kogukonnale parema lõimumise saavutamiseks.

Ühingu tööd korraldab 3-liikmeline juhatus, mida juhib juhatuse esimees.

Ühingu omandis on kaks hoonet mõis (Mõisa tee 2) ja tervisetare (Kooli tee 1). Mõisas tegutseb hooldekodu, kus pakutakse ööpäevaringselt üldhooldusteenust. Tervisetare pakub rekreatsiooni ning tervisedenduse võimalusi.

Täpsem info meie kodulehel: www.lustivere.ee

Hooldekodus oli 2023. aastal keskmiselt 52 klienti.

Aastatega on kaasajastatud klientide eluruume, tõstes nende elukvaliteeti. Teostatud on ruumide üldist remonti.

Tuleohutuse taseme tõstmiseks hooldekodus, on suurendatud hoone tuletõkkesektsioonide arvu ja lisandunud on veel üks evakuatsiooni väljapääs teiselt korruselt. Sellega on tunduvalt tõstetud hooldekodu klientide turvalise elukeskkonna tingimusi.

2023. aastal sai Ühing positiivse vastuse rahastada projekt Euroopa Liidu struktuurivahenditest, mille abil viidi ellu projekt ,,Lustivere hooldekodu kohandamine nakkushaiguste leviku tõkestamiseks".

Vahendite eraldatus toimub aastal 2024.

Tulevaste perioodide mahukamte investeeringute kava, kus suurimateks on ehitada korruste vaheline lift, kaasajastada hoone välistreppe, kaasajastada kaldteed, värskendada hoone interjööri klientide elukeskkonna ja elukvaliteedi tõstmiseks. Klientide turvalisuse eesmärgil piirata õueala aiaga.

Töötajate kvalifikatsiooni parendamiseks toimub aktiivne koostöö Järvamaa Kutsehariduskeskusega, Valgamaa Kutseõppekeskusega, Luwi

Koolituskeskusega ja Tartu Tervishoiu Kõrgkooliga.

Oleme muutnud oma üldhooldusteenuse eesmärki lähtudes kvaliteedipõhimõtetest, olla teenuse osutamisel enam isikukeskne, arvestades vajaduspõhist lähenemist ja andes teenusele võimestava iseloomu.

LUSTIVERE MÕIS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.