Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU JÄRVA-JAANI RISTIJA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 346; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU JÄRVA-JAANI RISTIJA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

EELK Järva-Jaani kogudus tegutseb aadressil Pikk 54, Järva-Jaani. Põhitegevus on usuline tegevus ehk evangeeliumi kuulutamine ja sakramentide jagamine. Regulaarsed jumalateenistused ja kiriklikud ametitalitused ning kontserdid ja pidulikud üritused toimuvad kirikuhoones, tegutseb pühapäevakool lastele ja noored on haaratud koguduse töösse, toimub leeriõpe. Juunist augustini on Järva-Jaani kirik avatud teelistele igal laupäeval ja pühapäeval. Kogudus osales Järva valla kirikute päevadel, korraldades sealjuures mitmeid üritusi kirikus 09.-10.07.2022, mis tõid meie kirikusse palju inimesi nii lähedalt kui ka kaugelt. Järva-Jaani kirikus avasime näituse altaritekstiilidest. Teoloog ja Tallinna Jaani koguduse abiõpetaja Arne Hiob pidas ettekande teemal "Püha maa Israel ja Eestimaa", orelipooltunnis musitseeris organist Ago Tint ja kitarril

Aleksader Jairus. Tallinna Ülikooli vanemteadur Marju Kõivupuu pidas loengu teemal "Matusekombestikust linnas ja maal" ning rahvarohkel kontserdil hilisõhtul kirikus laulis Marek Sadam ja musitseeris Tõnu Laikre. Laternatega kontserdi teema oli "Kas sina seda sama valgust näed?"

Pühapäevasel päeval oli võimalus vaadata kirikus dokumentaalfilmi "Aken igavikku" Tartu Pauluse kirikusse maalitud kahest sakraalmaali saamisloost . Filmi ja maalimisprotsessist rääkis kunstnik Aapo Pukk ja tema abikaasa. Samuti toimusid ekskursioonid kirikus ja oli võimalus külastada kiriku torni. Registreeritud liikmeannetajaid oli 2022.aastal 161. Koosseisulised palgalised on koguduse vaimulik, organist ja pastoraadi perenaine. Vaimulike talituste eest (matused ja ristimised jne), tasutakse koguduse nõukogu kehtestatud hinnakirja alusel. Tulu moodustavad ka liikmeannetused, maarent, ruumide kasutamise üür, sõpruskoguduste annetused ja Muinsuskaitseameti sihtfinantseerimine.

Aruandeaasta suuremaks projektiks oli kiriku aknapalede krohvimine, oreli remont ja hooldus ning kirikukellade hooldustööd. Uuel tegevusaastal on plaanis jätkata usulist tegevust. Jätkame koostööd kohaliku omavalitsuse ja sõpruskogudustega Saksamaal ja Soomes ning kohalike ettevõtjatega. Majandustegevuse osas on vajalik kiriku tornifassaadi edasised tööd, kuid nende tööde tegemine sõltub toetustest ja annetustest.

Jätkame sihtotstarbeliste annetuste kogumist.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU JÄRVA-JAANI RISTIJA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.