Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PÜHA JAKOBI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 321; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PÜHA JAKOBI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 61 korda.

Tegevusaruanne 2022

EELK Püha Jakobi Koguduse tegevus on sõna kuulutamine ja sakramentide jagamine, diakoonia teenuste osutamine ja laagrite korraldamine.

Jumalateenistuslik elu

Aruandeaasta jooksul peeti pühapäevaseid ja pühade jumalateenistusi 54 korral, koos palvuste ja piiblitundidega kokku 122. Teenistusest võttis aruandeaastal keskmiselt osa 20 kirikulist. Armulaud on kaetud alati kui jumalateenistust viib läbi koguduse õpetaja või Kuressaare abiõpetaja. Armulaualiste koguarvuks oli 567.

Kiriklikud talitused 2022. aastal ristiti 2 last, leerikursusel osales 3 inimest, laulatusi toimus 3 korral, matusetalitusi peeti 8.

Talituste arv on väike aga stabiilne, peegeldades antud piirkonnas elavate inimeste seotust kristliku traditsiooniga.

Alates 2017 oktoobrist tegutseb koguduse juures laste pühapäevakool.

Muusikatöö

Orelimuusikast saab kogudus osa igal pühapäeval. Koguduse organist on Katre Roolaht, keda vajadusel abistab Kuressaare organist Rita

Naaber.

Muusikasündmustest on 2022 aastal esiletoomist väärivad: 22.05 toimus kirikus Nõmme Muusikakooli trompetikvarteti ning Kuressaare ja Orissaare Muusikakooli puhkpilliõpilaste kontsert Toomas Paiste ja Karlis Saare juhendamisel 19.06 toimus Kose Gümnaasiumi lastekoori kontsert 23.06 Püha öö kontsert, esinesid Siret Sui flöödil, Kairit Levit klaveril ja Karlis Saar trompetil 14.08 Riinimanda kooride kontsert, Pärt ja Urve Uusbergi juhatusel.

Majanduselu

Remonttöid teostas firma Beth-El OÜ

EELK Püha Jakobi Koguduses keskmine töötajate arv oli 4, palgakulu 30 387 eurot.

Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PÜHA JAKOBI KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.