Rohkema info nägemiseks:

VOHNJA PÄIKESEKIIR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 194; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VOHNJA PÄIKESEKIIR MTÜ kohta arvamuslugu!"

VOHNJA PÄIKESEKIIR MTÜ hetkeolukord

Juba 194 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Vohnja Päikesekiir

Tegevusaruanne 2022 1. Õppepäev Puhta Vee Teemapargis 2. 02. Sõbrapäeva tähistamine Vohnja mõisas 3. Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistamine 7.03 E. Lillepea teatri etendus „ Punamütsike“ 14.03 emakeelepäeva tähistamine ja suusamatk Lodikivile 21.04 Vohnja La.-Algkooli näidend „ Konna musi“ 5.05 Emadepäevapidu, piknik 30.05 Ekskursioon Tartu Mänguasjamuuseum, Tagurpidi mnja ja AHHAA keskus 2.-3.06 jalgrattamatk Läsnale ööbimisega Tagapere talus ( osavõtjaid 11 last ja 3 täiskasvanut) 19.06 Tapa-Loobu matk/ Perepäev Vohnjas 4.-8.07 Vibu-ja loovuslaager ( LEADER toetus) 20.09 Robootika ring ( juhendajad Aiko Allmäe ja Kanavere Kolmikväli) 25.09 Matk+ vibulaskmine Kõrvekülla (Euroopa koolispordinädala tähistam 26. 10 Looduspäev Metsamõisas 1.11 Keraamika töötuba 9.11 Teater Nipitiri „Kapsamamma võluaed“ Vohnja mõisas 13.11 Isadepäeva tähistamine – maastikumäng ( tegeluspesad)

Eesti Noorte Segakoori kontsert 28.11 Torma jõulumaa külastus 14.12 Päkapikuöö + töötoad

Tegevuse kirjeldus: 1. Robootika huviring. Lastele meeldib meisterdada, midagi oma kätega valmis teha ja kui lõpptulemuseks suudetakse enda meisterdus ka liikuma panna, siis emotsioonid on ülevad. Kui arvestada meie ühiskonna ja teaduse ning tööstuse arenguga, siis robotitega tegelemine ja nende programmeerimise oskus on alus tulevikus hakkama saamiseks.

2. Vibulaskmine.Vohnja kooli vibulaskmise huviringist koostöös MTÜ Vohnja Päikesekiir korraldatud vibu- ja loovuslaagritega on välja kasvanud mitmed lapsed , kes käivad ka võistlustel ning on saavutanud märkimisväärseid tulemusi.

3. Keraamika ja klaasiga tegelemine mõjub kõigile väga teraapiliselt ning valminud tööd on isikupäraseks kingituseks endale ning lähedastele.

Võimalus voolida savist erinevaid vorme, kaunistada erinevate glasuuridega. Klaasisulatuses on võimalik kiiresti luua kauneid ning isikupäraseid klaastaieseid. Valmivad kaunid taiesed vikerkaarevärvilistest unenäoliste habras- läbipaistvateni ning küpsetatakse kõrgkuumusahjus.

PROJEKTID:

VOHNJA PÄIKESEKIIR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.