Rohkema info nägemiseks:

VÕLUVÕRU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 321; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕLUVÕRU MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÕLUVÕRU MTÜ hetkeolukord

Juba 321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Võluvõru eesmärk on ellu viia elukestva õppe ideid ja pakkuda arendavaid, harivaid, loovaid ja vaimseid tegevusi erinevas vanuses inimesele. Kujundada ökoloogilist ja loodust säästvat mõtteviisi, inimese tervist väärtustavat ja soodustavat käitumist.

Organisatsioon tegeleb koolituste pakkumisega, erinevate ürituste korraldamisega, projektide kirjutamise ja juhtimisega jne, on koostööpartneriks paljudele erinevatele ettevõtetele, organisatsioonidele, kohalikele omavalitsustele.

Viimased aastad olid organisatsioonile keerulised ja rasked aastad seoses COVID perioodidega.

2022. aastal keskendusime vanemaealistele suunatud pilootprojekti "Vanemaealiste tööhõivevõime suurendamine Võru ja Põlvamaal" tegevuste (koolitused ja nõustamised) läbiviimisele. Projekti kontakttegevuste periood lõppes septembris 2022, seireperiood kestab kuni märts 2023.Projektis osales 130 ilma tööta olevat sihtgrupiliiget (vanuses 55+) Põlva- ja Võrumaalt (kokku 10 gruppi). Projekti koostööpartner on

Põlvamaa Rahvaülikool.

2022. aasta oktoobris alustasime Eesti Avatud Fondi projektiga, mis keskendub kodanikuteadlikkusele. Projekti põhitegevused toimuvad 2023.

aastal ning kestab kuni märtsini 2024.

Oleme Eesti Töötukassa koolituskaardi partner ning Eesti Rahvaülikoolide Liidu liige (alates 2019. aastast määratleme ennast kui Võrumaa

Rahvaülikooli).

MTÜ Võluvõru on asutatud märtsis 2012.a. Liikmeid seisuga 31.12.2022 on 12, organisatsiooni tööd juhib juhatuse liige. Raamatupidamisteenus ostetakse sisse.

Koduleht www.voluvoru.eu

Facebook- Võluvõru- Võrumaa Rahvaülikool

VÕLUVÕRU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.