Rohkema info nägemiseks:

KOIT TANTSUKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 895; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOIT TANTSUKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOIT TANTSUKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 895 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tantsuklubi KOIT sai alguse ema (Inna Raja) ja tuntre (Kristina Raja) koostononst ja kirest ning armastusest tantsu ja selle onpetamise vastu.

Inna Raja on olnud terve oma elu tantsija ja selle pisiku andnud edasi ka oma tuntrele. Sisimas on Kristinal alati olnud soov anda edasi oma onpitud teadmisi ja jagada saadud kogemusi ning luua oma tantsuklubi.

Tantsuklubi KOIT asutati 2013 aasta kevadel, kui suur hulk pisikesi tantsijaid lonpetasid lasteaia ning alustasid sisseastumisi esimesse klassi.

Kristina soov oli neile lastele pakkuda vonimalust jantkata alustatud professionaalset tantsuteed, nunund juba unhtse kollektiivina.

KOIT TANTSUKOOL eesmanrgiks on laste ja noorte vaba aja sisustamine tantsulise unhistegevuse kaudu, mis kujuneks tervislikuks ja professionaalseks elustiiliks ning armastatud hobiks. Koondada andekad noored ja kasvatada neist nii vaimselt kui fununsiliselt terved tantsijad, kes sooviksid onpitut tutvustada nii Tallinnas, Eestis kui ka vanljaspool seda.

Tantsukooli treeningud arvestavad lapse mitmekunlgset arengut ning pakuvad lapsele vonimalust end erinevates tantsustiilides arendada.

Erinevate stiilide onpetamiseks kaasame ka tantsuõpetajaid vanljaspoolt tantsukooli. Vanga oluline on, et treeningud punsiksid laste jaoks huvitavate ja intensiivsetena ning oleksid kehalisele arengule igati toetavad ja tervislikud. Seepanrast toimub ka suurema treeningkoorumusega runhmadel iga aastane funsioterapeudi ja vanema soovil spordiarsti unlevaatus.

Lisaks tantsukooli osale annab KOIT TANTSUKOOL vonimaluse treenida ka taniskasvanutel ning beebidel koos vanematega.

Tantsuklubi KOIT kasvades muutus ka nimi KOIT TANTSUKOOLiks

Suurem osa treeningutest toimub KOIT TANTSUKOOL oma (renditud) ruumides Panrnu maanteel. Ruumid vajasid ja vajavad endiselt remonti ning korrastamist. Lisaks toimuvad tunnid ka Tallinna Vabaduse koolis

Onpitakse nii tantsutehnikat, klassikalist tantsu, lavalist olekut kui ka akrobaatikat.

Tantsukooli ponhiline tulu moodustub liikmete liikmetasudest. Lisatulu saadakse ruumide rendist ning erinevates projektides osalemisest. KOIT

TANTSUKOOL korraldab regulaareslt unritustesarju "Lastehommik" ja "Diskoteeks", mis on nii lisasissetulekuks kuid mille korraldamine moodustab ka oma osa vanljaminekutest. Sama kehtib ka koolivaeaegadel toimuvate linnalaagrite kohta. Ponhilisteks vanljaminekuteks on treeningruumide rent ja unlalpidamine, esinemistega seotud kulud (sh kostununmid, rekvisiidid jms) ning lastele erinevate kursuste ja unrituste korraldamisega seotud kulud.

Tantsukooli tantsuonpetajate igakuine palga suurus sonltus antud kuus lanbiviidud tundide arvust.

2022 aastal toimusid lisaks iganandalastele tundidele ja spetsiifilistele paaripanevalistele kursustele ka unhised kultuurisunndmuste kunlastused. Suvel toimus Piiri Spordibaasis onppelaager. Lisaks toimusid isadepaneva ja emadepaneva treeningud koos vanematega ning ühine vastlapäeva tähistamine rajal.

Tantsukoolii onpilased said 2022 aastal osaleda nii tantsu kajastavatel fotosessioonidel kui ka videote salvestustel. Toimusid linnalaagrid, kus lisaks Tantsukooli liikmetele said osaleda ka teised soovijad.

Traditsiooniliselt toimus KOIT TANTSUKOOLi suurem esinemine jonulude ajal ning suve alguses kontsert. Sel aastal oli võimalik osaleda mitmetel tantsuvõistlustel (Koolitants, Kuldne Karikas, Aasta Tantsuauhinnad, ERT). Kõikidel võistlustel oli KOIT TANTSUKOOL edukas ning pälvis mitmeid esikolmiku kohti.

Liaks toimusid esinemised erinevatel festivalidel ning kogukonnapanevadel. Üheks suurimaks ettevõtmiseks oli täispikk kontsert Tallinna

Vanalinna päevadel

KOIT TANTSUKOOL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.