Rohkema info nägemiseks:

ENERGIA- JA TERVISEKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 251; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ENERGIA- JA TERVISEKESKUS kohta arvamuslugu!"

ENERGIA- JA TERVISEKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 251 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne MTÜ Energia- ja Tervisekeskus on loodud 2014 aastal kahe Kareda valla noore poolt. Mittetulundusühingu eesmärgiks on

Järva vallas ( Endise Kareda valla piirkonnas) spordielu terviklik juhtimine, vabaaja-, spordi- ja kultuuriürituste korraldamine, täiskasvanute täiendhariduse ededndamine, spordiobjektide ja -rajatiste rajamine ja haldamine, ilu-ja terviseteenuste osutamine koos majutusteenusega, energia- ja tervisekeskuse rajamine ja haldamine.

2015 aastal loodi Kareda valda Jõusaali. Pakutud on Muruniitmisteenust Kareda vallale, lisaks on korraldatud mitmeid üritusi. Projektidest on saadud raha Batuudi soetamiseks.

2016 aastal soetatid MTÜ le kuuluvale hoonele osaliselt uued avatäited ning vahetati katus. Soetati laste mänguväljakule atraktsioonid ning saadi projektitoetust Jõusaali sisustuse soetamiseks.

2017 aastal loodi läbi Leader programmi Peetrisse Virgestusala kuhu kuuluvad puhkealad grillplatsidega, välijõusaal kui ka laste mänguväljak.

Lisaks loodi Peetrisse mängutuba, mida kohalikud koolilapsed saavad peale tunde vabaaja veetmiseks kasutada lisaks on võimalik nädalavahetustel ruume välja rentida sünnipäevade pidamiseks.

2018 aastal loodi discgolfi väljak ning täiendati mängutoa inventari 2020 aastal soetati MTÜle heli tehnika ja lisaks muusikariisutu, et lastel oleks võimalik kvaliteetsete vahenditega õppida pille mängima.

Hooldatakse suviselt Peetri virgestuasala ning tehakse koostöös erinevaid projekte kooliga. Kokku kirjutati 5 projekti, kahjuks ühelegi projektile toetust ei saadud.

2021 aastal soetati MTÜ-le uus murutraktor seoses vana amortiseerumisega. Kirjutati mitu projekti, mis enamus ka rahastuse said.

Virgestusalale ehitati välikäimla ja paigaldati prügikast. Projektitoetust saadi ka kokandus koolituste läbiviimiseks. Maksti ära 7000 eurone võlg ettevõtetele. Korraldati Järva-Peetri kirikus kontsert. Korrastati Kesktee 14 hoonet, et 2022 aastal kirjutada projekte ja hakata hoonet arendama.

2022 aastal on kirjutatud mitmeid projekte, mille eesmärgiks on mängutuba kolida teise hoonesse ( kesktee 14) selleks on töödega alustatud.

Projektitoestust saadi Virgestusalale välilava ehituseks, mis on nüüdseks ka valmis ja kasutusele võetud.

Igal aastal täiendatakse mängutoas mänguasju. Projektitoetust saadi ka kogukonnaköögi rajamiseks ( sisustuse soetamiseks)

ENERGIA- JA TERVISEKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.