Rohkema info nägemiseks:

SPORTLIK EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1467; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORTLIK EESTI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORTLIK EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 1467 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Sportlik Eesti on asutatud 11.11.2015.a. MTÜ põhitegevusalaks on klubine tegevus ning ürituste korraldamine. MTÜ Sportlik Eesti on avalikes huvides tegutsev vabathtlike ühendus, mis on loodud viljelema sportliktervistavaid tegevusi ning arendama ja toetama erinevaid spordialasid. Mittetulundusühingu eesmärgiks on spordi edendamine Eesti Vabariigis ja läbi korraldavate rahvusvaheliste võistluste Eesti

Vabariigi tutvustamine turismi sihtkohana. MTÜ Sportlik Eesti tegevuse eesmärk on sportliku-tervistava tegevuse arendamine, sportlike ja tervislike eluviiside propageerimine ja vaba aja veetmise võimaluste loomine tervise-ja spordiürituste korraldamise kaudu. Majandusaasta olulisemad sündmused. 2015.a. sõlmiti koostööleping IRONMAN kaubamärgi all rahvusvahelise triatlonivõistluse korraldamiseks Eestis.

06.08.2016.a. toimus esimene IRONMAN 70.3 võistlus Eestis, sealhulgas on see esimene IRONMAN sarja võistlus kogu Baltikumis. 2017.a.

sõlmiti koostööleping IRONMAN kaubamärgi all raahvusvahelise täispika triatlonivõistluse korraldamiseks Eestis. 04.08.2018.a. toimus Baltikumi esimene täispikk triatlon IRONMAN sarja võistlusena. 2022.a. korraldas MTÜ Ironman Tallinn ja Ironman 70.3 Tallinn spordisündmused koos kaasnevate üritustega – Ironkids ja Heategevusjooks.

MTÜ Sportlik Eesti eesmärgid 2023. aastaks. Korraldada heal tasemel spordivõistlused sh. Euroopa Meistrivõistlused Ironman 70.3 Tallinn, propageerida tervislikku ja sportlikku elulaadi ning seeläbi anda panus rahva tervise edendamisele ning tutvustada Eesti Vabariiki atraktiivse turismi sihtkohana.

Ain-Alar Juhanson

Juhatuse liige

Margus Lepik

Juhatuse liige

SPORTLIK EESTI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.