Rohkema info nägemiseks:

EESTI SV TUGIGRUPID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 406; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI SV TUGIGRUPID kohta arvamuslugu!"

EESTI SV TUGIGRUPID MTÜ hetkeolukord

Juba 406 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ eesmärgiks on aidata ja toetada täiskasvanud inimesi, kes on kogenud lapsepõlves seksuaalset vägivalda. Grupid kohtuvad üks kord kuus.

Liikmed toetavad üksteist, jagavad enda kogemusi ja nõuandeid toimetulekuks. Grupijuhid juhendavad, annavad nõu ja juhivad vestlusi.

Koordinaator tegeleb kõikide jooksvate küsimustega: terapeutide otsimine, vestlused uute gruppi tulijatega, projektide kirjutamine, aruandlused, toetuste otsimine, artiklite kirjutamine, materjalide tõlkimine, kirjavahetus grupi liikmetega.

2023. aasta on olnud meie MTÜ:le väga tegus. Alustasime aastat talvekooliga, kus olid kavas erinevad teraapiad ja tervitasime ka saabunud uut aastat. Juba jaanuari lõpus jätkasime suure üritusega: korraldasime esimest korda Eestis intsesti konverentsi. Konverents toimus Riigikogu konverentsi saalis ja siin saime abi Riigikogu vaime tervsise toetusgrupi esimehelt Vilja Toomastilt. Meie konverentsil esinesid Eesti juhtivad terapeudid Kait Sinisalu, Kaire Talviste ja Lemme Haldre. Samuti oli suur au saada esinema president Kersti Kaljulaid. Üritus oli rahvusvaheline, sest esinesid ka Jussi Nissinen Soomest j9a Karin Thyr Taanist. Veebi vahendusel kuulas konverentsi suur hulk inimesi. Kuulajaid oli palju hiljem ka Youtubi kanali kaudu ja on siiani. Konverentsi kandis üle ka Postimehe veeb.

Osa inimesi saavad juba nii hästi hakkama, et lõpetasid grupis osalemise, kusjuures vajadusel on neil alati võimalus uuesti grupiga liituda. Meie grupid tegutsesid aasta jooksul: kolm Tallinnas, kaks Tartus, üks Paides ja üks Pärnus. Lisaks toimusid veel ka veebigrupi kohtumised.

Suvel toimus ühine suvelaager Adilas, kus olid programmis grupiteraapiad, paneelvestlus, kunsti töötuba, kirjutamise töötuba ja huvitav loeng toitumispetsialistilt. Väga meeldis kõikidele saunarituaal ja erinevad joogad. Igaüks sai valida endale sobiva tegevuse, millest osa võtta. Aega jäi ka vabaks vestluseks ja muidu mõnusaks koosolemiseks. Õhtu lõppes üllatusega: erinevad Eesti etteõtted olid annetanud meile oma tooteid, mis osaljate vahel välja loositi.

Oleme tänulikud kõikidele annetajatele ja organisatsioonile Aitan Eestit, ilma kelleta ei oleks saanud meie grupid tegutseda.

Aasta lõpuks oli tugigruppides kokku arvel 89 liiget.

EESTI SV TUGIGRUPID MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.