For more information:

UPWISE COACHING OÜ

1
Business media and news feed
?
individual supervision, team management and cooperation, strategic management and planning, designing and creating the organisation\'s culture, individual coaching, team coaching, internal training, motivation, team master class, management and implementation of changes
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

Ta on coachi ja mentorina positiivne, peene intuitsiooniga, süsteemne ja tajub hästi tervikut. Ta juhtis meie kohtumisi tundlikult ja leidis alati need kõige õigemad küsimused, mis aitasid mul leida vastuseid kõige olulisematele küsimustele.

Sessioon ületas minu ootusi. Tegelikult ma ka ise ei uskunud, et me suudame nii põhjalikult kõik teemad läbi arutada ja ka jõuda arusaamisele, mida me peaksime edasi tegema.

Juba esimeste sessioonide järel Jaanikaga oli märgata valdkonnajuhtide õhinat ning mõtete selginemist. Tekkisid erinevad põnevad meeskonna sisest ja meeskondade välist koostööd inspireerivad tegevused – nii regulaarsed kui ühekordsed. Usun, et coaching on aidanud neid väljakutsega kenasti toime tulema, mis on aidanud mõista, kui oluline on nende roll muudatuste elluviimise juures.

- Vaido Valgur

Elisa Eesti AS, Meeskonna coaching Jaanikaga on omaette tase. Kui lähed sinna avatud meelega, olles valmis rääkima kõigest vahetult ja vaatama peeglisse ning oma arenemiskohti tunnistama, on see üks igati õige ettevõtmine.

Arutelud on suurepärased ja nende käigus saab väljakutsetest ausalt rääkida. Kui igapäevase pudi-padiga tuleb ehk omal jõul toime, siis meeskonna coaching on väga hea koht, kus lahata just selliseid suuremaid, põhjapanevamaid teemasid.

Liikusime koostöös täiesti uutesse kõrgustesse.

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Isiklik vastutus- kas seda saab nõuda või võimaldada?

Juhid pöörduvad minu poole arenguprogramme tellides teemaga, et organisatsioonis soovitakse suurendada isikliku vastutuse võtmist. Tundub ju üsnagi loogilise ootuse ja eeldusena, et iga inimene võtab oma töö eest isikliku vastutuse. Aga miks see ei vasta ootustele? Kas see saab olla asi iseenesest, mida nõuda või on see miski, mida tuleb võimaldada? Kus on "konks"? [...] The post Isiklik vastutus- kas seda saab nõuda või võimaldada? appeared first on Inspireerivad meeskonnakoolitused | UpWise.

Read from original source upwise.ee

Dropdown

all articles

Kaebekiri- kas kliendile või teenindajale?

KAEBEKIRI- kas teenindajale või kliendile? Mõned päevad tagasi sõitsin ühelt meeskonnapäevalt koju, läksin õhtul ca 20 paiku Selverisse toiduvarusid täiendama j
upwise.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.