For more information:

MAAELU EDENDAMISE SA

1
Business media and news feed
?
Business media page visits - 1594; followers - 145. Reviews - 0; Articles 10+ "Write an opinion on MAAELU EDENDAMISE SA!"

Uus raamat põllumajandusputukatest

Putukad on praeguste teadmiste kohaselt maailma arvukaim ning liigirikkaim loomarühm. Neil on looduses väga oluline roll aineringe tagamiseks nii vee, mulla, niitude, metsa, põllu jt kooslustes. Eesti Maaülikooli põllumajanduse- ja keskkonnainstituudi taimetervise õppetool andis välja uue õpiku „Põllumajanduslik entomoloogia : Õpik kõrgkoolidele“. Materjal on oluline tudengitele ja pakub huvi põllumajandusettevõtetele. The post Uus raamat põllumajandusputukatest appeared first on METK nõuandeteenistus.

Read from original source pikk.ee

Cooperation partners

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

Loomade karjatamine mulla heaks

Mäletsejalisi kariloomi on süüdistatud kahjuliku mõju tekitamises ülemaailmsele keskkonnale ja inimeste heaolule. Sobiva majandamise korral võivad kariloomad si
pikk.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.