For more information:

MAAELU EDENDAMISE SA

Business media and news feed
?
Business media page visits - 1533; followers - 145. Reviews - 0; Articles 9+ "Write an opinion on MAAELU EDENDAMISE SA!"

Ettevaatust allergeenidega toidu valmistamisel müügiks

Tundlikul inimesel võib iga toiduaine põhjustada allergilist reaktsiooni, kuid on 14 allergiat ja talumatust põhjustavat toiduainet või -toodet (edaspidi allergeenid), millele tuleb erilist tähelepanu pöörata ja millest tuleb tarbijat teavitada. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi tellimusel andis Eesti Maaülikool välja allergeeniohje teabematerjali. The post Ettevaatust allergeenidega toidu valmistamisel müügiks appeared first on METK nõuandeteenistus.

Read from original source pikk.ee

Cooperation partners

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

Alpaka Lõuna-Ameerikast sobib Eesti alaliseks elanikuks

Alpakad on vähenõudlikud loomad, kes on harjunud karmide kliimatingimuste ja kasina toiduga. Nende suured silmad ja vill tekitavad nunnutamissoovi.
The post Alp
pikk.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.