LEMAR-AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lemar-Auto OÜ on ettevõte, kelle peamine eesmärk on pakkuda oma klientidele parimaid võimalikke veoautode varuosasid. Meie varuosade valik on lai ja hõlmab erin

Kas otsid usaldusväärset veoautode varuosade müüjat ja masinate hooldus- ning remondipartnerit? Lemar-Auto OÜ pakub kõike, mida vajad!

Lemar-Auto OÜ on ettevõte, kelle peamine eesmärk on pakkuda oma klientidele parimaid võimalikke veoautode varuosasid. Meie varuosade valik on lai ja hõlmab erinevaid brände ning kvaliteeti.

Veoautode varuosad on väga oluline osa nende töökindluse tagamisel. Oleme spetsialiseerunud veoautode varuosade müügile ja omame laia tootevalikut, mis hõlmab erinevaid marki veoautosid ja nende erinevaid osasid. Meie professionaalne meeskond on valmis aitama sind, kui sul on vaja asendada mõni veoauto osa.

Lisaks veoautode varuosadele tegeleme ka erinevate mootorite, tõstukite ja sõidukite hoolduse ja remonditeenustega. Meie spetsialistid on koolitatud ja varustatud, et lahendada mis tahes probleem, mis sinu masinatel võib tekkida.

Lemar-Auto OÜ on sinu usaldusväärne partner mootorite ja masinate hoolduses ja remondis. Meie eesmärk on tagada, et sinu masinad töötaksid alati sujuvalt ja tõrgeteta. Meie kliendid on meie jaoks prioriteet ning seetõttu pakume kõiki oma teenuseid parima kvaliteediga.

Kui otsid usaldusväärset partnerit veoautode varuosade müügiks, mootorite, tõstukite ja sõidukite hoolduseks ning remondiks, siis oled jõudnud õigesse kohta. Lemar-Auto OÜ spetsialistid pakuvad kõiki vajalikke teenuseid, et tagada sinu masinate töökindlus ja pikaealisus.

Ära jää oma probleemidega üksi, vaid usalda need professionaalide hoole alla.

Võta meiega ühendust juba täna ja veendu, et sinu veoauto varuosad ja masinad saavad parima hoolduse ja remondi!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LEMAR-AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Lemar-Auto on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on remondi- ja hooldusteenuste osutamine erinevatele sõidukitele, sealhul
ssb.ee
Osaühingu Lemar-Auto on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on remondi- ja hooldusteenuste osutamine erinevatele sõidukitele, sealhulgas autodele, põllumajandusseadmetele ja tõsteseadmetele. Selle ettevõtte asutamisest saadik on Lemar-Auto pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja maine. Lemar-Auto on varustatud statsionaarse töökojaga Viru-Nigulas, mis on täielikult varustatud kõige kaasaegsemate seadmetega, et tagada parim võimalik teenus. Lisaks sellele on ettevõttel ka kaks liikuvtöökoda, mis on mõeldud välitööde

Kas otsid usaldusväärset partnerit mootorite, tõstukite ja autode hoolduseks ning remondiks?

Lemar-Auto on ettevõte, kes pakub mitmesuguseid mootorite, tõstukite ja sõidukite hoolduse ja remonditeenuseid. Kui soovid oma masinatele parimat, siis oled jõu
ssb.ee
Lemar-Auto on ettevõte, kes pakub mitmesuguseid mootorite, tõstukite ja sõidukite hoolduse ja remonditeenuseid. Kui soovid oma masinatele parimat, siis oled jõudnud õigesse kohta! Meie mootorite hooldus ja remondi teenus tagab, et sinu masinad töötaksid tõrgeteta ja sujuvalt. Oleme spetsialiseerunud erinevatele mootoritüüpidele ja oskame neid hooldada ja remontida professionaalselt ning kiiresti. Lisaks pakume hooldust ja remonti PERKINS ja KOHLER mootoritele, et tagada nende pikaajaline töökindlus. Tõstukid on suureks abiks rasket tööd tehes, kuid ka nende puhul on hooldus hädavajalik.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.