KREEDIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Praegusel keerukal ajal on eriti oluline pöörata tähelepanu oma ettevõtte strateegiatele krediiti andmisel. Kas üldse ja millistel alustel kliendid saavad Teie

KREEDIX OÜ: Krediidi- ja rahavoo juhtimise koolituse kokkuvõte

Praegusel keerukal ajal on eriti oluline pöörata tähelepanu oma ettevõtte strateegiatele krediiti andmisel. Kas üldse ja millistel alustel kliendid saavad Teie kaupu / teenuseid krediiti (ehk hiljem tasumise võimalusega) ning milline osa müügiportfellist üldse  seda võimalust edasi peaks saama? Paraku peab tulema oma koostööpartneritele vastu ja oma tooteid / teenuseid võlgu andma- kui seda ei tee, on oht, et klient läheb mujale. Samas tuleb ka ise olla usaldusväärne- kuidas seda näidata?

Siit artiklist saate neile küsimustele vastused.

KUIDAS VIIA OMA KREDIIDIRISKID MIINIMUMINI?

Loetleme siinkohal üles peamised sammud ning meie poolt võimaldatavad lahendused nende elluviimiseks.

1. STORYBOOKI RAPORTID krediidivõimekuse hindamiseks

Kehtib ütlus- usalda, aga kontrolli. Storybookist leiad ülipõhjalikud raportid, mis näitavad Teile lisaks ettevõtte väga põhjalikele raportitele lisaks ka juhatuse liikme usaldusväärsust ning praeguste ja varasemate ettevõtete käekäiku. Ühe vaatega on tuvastatav, kas tegemist on eetilise ettevõtjaga või olete käed löönud või löömas ettevõtete hülgajaga. Raportitest saate lähemalt lugeda SIIT.
P.S. Maksuameti poolsed võlgnevuste mitte näitamised pole meie jaoks eriline teema, kuna oleme andmeid maha salvestanud ja puhastanud juba aastast 2010 ning selle põhjal teinud väga tugevad analüütikad ettevõtete ja juhatuse liikmete käitumismustrite kohta- loe täpsemalt KREDIIDISKOORIST.

2. IGANÄDALANE KLIENDIPORTFELLI ANALÜÜS

Kui esmane kontroll on teostatud ja otsustatud siiski krediiti anda, siis on kindlasti vajalik hoida oma kliendiportfell ka jälgimise all, et negatiivsetest sündmustest ka kindlasti esimeste hulgas teada saaksite ning suudaksite "õigel ajal pidurit tõmmata". 
Selleks puhuks oleme välja töötanud iganädalase (või soovi korral igapäevase) monitooringu. Fail Teie kliendibaasi analüüsi kohta jõuab automaatselt Teie postkasti ning excelit või CSV faili mugavalt filtreerides ja töödeldes saate kiiresti kätte vajaliku info riskantsete ettevõtete ja juhatuse liikmete kohta. Faili näidisega saate tutvuda SIIN

3. TASUTA GOOGLE CHROME SCORESTORYBOOK VEEBILAIENDUS

Antud rakendus töötab arvutis (mobiili jaoks on meil arenduses veidi teistsugune äpp) ning selle lisamisel oma Chrome veebilehitsejale saate ükskõik millisel veebilehel olles teada selle lehe omaniku nime, usaldusväärsuse ja finantstausta. Alla laadida ja täpsemalt lugeda saab SIIT.

AGA KUI MULLE ON JUBA VÕLGU JÄÄDUD, MIS SIIS SAAB?

Kreedix menetleb inkassokorras võlanõudeid või soovi korral pakub krediidijärelvalvet ehk meeldetuletusteenust.

4.  VÕLAMENETLUS KREEDIXI KAUDU

Kui varasemalt on juba jäänud rahad saamata, või leiate analüüsist ettevõtteid, kes oleks vajalik edasi anda võlamenetlusse, siis on Kreedix selleks sobivaim teenusepakkuja.
Kreedix omab 15 aasta jagu kogemusi ning juba läbi elanud ja näinud 2008 a. MASU ja õppinud sellest nii mõndagi. Oleme välja töötanud toimivad protsessireeglid ja mõjutusvahendid.
Võlglaste distsiplineerimisel aitavad tütarettevõtted Inforegister ja ScoreStorybook. Inforegistris siis vastavalt võlamärgised nii ettevõtte kui juhatuse liikme juures (täpsemalt) kui ka Storybookis avaldatavad Nutuloo artiklid (loe lähemalt).

Kõikide Kreedixi teenustega (võlahaldus, meeldetuletusteenus, kohtulik menetlus, kindlustus jne)  saate tuvuda kodulehel: Krediidihaldus. 

5. EESTI VÕLAUSALDAJATE LIIDU LIIKMELISUS

Kõik ettevõtjad, kes läbivad auditi (on usaldusväärsed ja võlgadeta), saavad astuda Eesti Võlausaldajate Liidu liikmeks, kes seisab hea selle eest, et ettevõtjate õigusi kaitsta nii erasektoris kui riigi tasandil. Esindame võlausaldajate huve seadusloometes ning räägime kaasa päevakajalistel teemadel ettevõtluses. EVUList lähemalt SIIT.

Kui ka Teile tundub, et tahaksite meie grupi ettevõtete abil oma krediidi- ja rahavoo juhtimist täiustada, siis võtke minuga julgesti ühendust- lepime kokku koolituse aja.

Edukaid ja läbimõeldud tehinguid soovides,

Liisi Raudsik
liisi@storybook.ee
liisi.raudsik@kreedix.ee

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KREEDIX OÜ tegevusaruanne 2022

KREEDIX OÜ, mis asutati 18. juunil 2004. aastal, on olnud Eesti ettevõtete finantsmaastikul oluline tegija. Selle ettevõtte peamine tegevusala on krediidihaldus
ssb.ee
KREEDIX OÜ, mis asutati 18. juunil 2004. aastal, on olnud Eesti ettevõtete finantsmaastikul oluline tegija. Selle ettevõtte peamine tegevusala on krediidihaldusteenuste pakkumine, mis on aidanud tuhandeid Eesti ettevõtteid oma krediidijuhtimise poliitikate kujundamisel ja rakendamisel. KREEDIX OÜ on aastate jooksul omandanud sügavaid teadmisi ja kogemusi krediidihalduse valdkonnas. Nad on töötanud välja mitmeid tõhusaid strateegiaid ja meetodeid, mis on aidanud ettevõtetel paremini hallata oma krediidiriske, parandada rahavoogusid ja suurendada kasumlikkust. Nende teenused hõlmavad kõike

KREEDIX OÜ: turvatempel arvel kulu ei tee, aga toob sisse

Ettevõte, mis näitab välja oma brändi tugevust, hindab adekvaatselt ostjate maksejõulisust ning jälgib neid ja arvete laekumist, on oma partnerite poolt respekt
ssb.ee
Ettevõte, mis näitab välja oma brändi tugevust, hindab adekvaatselt ostjate maksejõulisust ning jälgib neid ja arvete laekumist, on oma partnerite poolt respekteeritud ja ka ise usaldusväärne - selline on Inforegistri ja Kreedix'i klient. Turvalisuse tempel sellise ettevõtte poolt väljastatud arvel näitab partneritele, et seda teda toetab Kreedix Grupi turvavõrgustik. Vastavalt kujundatud tempel kannab tugevat sõnumit " Usaldan, aga kontrollin ja juhin oma rahaasju kindlal käel ". KREEDIX OÜ on läbi aastate seisnud  hea paljude ettevõtete rahaasjade eest ning toetanud neid krediidijuhtimises

Kreedix Grupi ettevõtted koguvad hoogu

2021 on Kreedix Grupi ettevõtete (Kreedix OÜ, Register OÜ, Storybook OÜ ja 1Contact OÜ) jaoks märgiline aasta. Kõik ettevõtted on alustanud uute võimsate projek
ssb.ee
2021 on Kreedix Grupi ettevõtete (Kreedix OÜ, Register OÜ, Storybook OÜ ja 1Contact OÜ) jaoks märgiline aasta. Kõik ettevõtted on alustanud uute võimsate projektidega ning hakkavad välimuselt ühte nägu kasvama, näitamaks klientidele, et tegu on ühe grupi ettevõtetega ja mistahes ettevõtluses vajamineva teenuse saavad nad meie käest. Kõikide takistuste kiuste oleme loonud uusi võimalusi ja lahendusi nii oma klientidele kui ühiskonnale tervikuna. Hetkel võtame vaatluse alla Kreedixi uuendused, Inforegistri , Storybooki ja 1Contacti tegemistega saate tutvuda nende endi meedialehtedelt.

Kreedix: puhastame ettevõtlusmaastikku

Vana lugu aga aegumatu, sest aina uued ja uued juhtumid korduvad aina uuesti ja uuesti :)
ssb.ee
Vana lugu aga aegumatu, sest aina uued ja uued juhtumid korduvad aina uuesti ja uuesti :)

Hoia kliendibaas alati kaasjaastatud andmetega

Oleme oma klientide soovil automatiseerinud kliendibaasi uuendused, kuhu lisasime nüüd juurde ka inkassomenetluste ülevaated. 
 Kõik meie
ssb.ee
Oleme oma klientide soovil automatiseerinud kliendibaasi uuendused, kuhu lisasime nüüd juurde ka inkassomenetluste ülevaated. Kõik meie kliendid saavad iganädalalaselt esmaspäevati uuendatud andmetega kliendibaasi ülevaateid: krediidisoovitused, limiidid jpm. Laadi alla kliendibaasi CSV-faili NÄIDIS Mis kõige tähtsam - klientide monitooringusse lisamine või sealt eemaldamine toimub vaid ühe klikiga. Mitte keegi ei jõua pidavalt kontrollida oma klientide tausta kiiresti muutuvas maailmas - las teeb seda parem

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.