Rohkema info nägemiseks:

ALLFILM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5079; jälgijaid - 59. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALLFILM OÜ kohta arvamuslugu!"

ALLFILM OÜ hetkeolukord

Juba 5079 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 59 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing Allfilm põhitegevusalaks on mängufilmide, dokumentaalfilmide ja reklaamfilmide tootmine.

Aasta 2023 oli tihe. Alustasime aasta alguses mängufilmi „Emalõvi“ tootmisega (koostöös Saksamaa ja Lätiga), film jõudis võttesse veebruaris.

Kohe peale seda filmisime vähemuskaastootmises loodava Soome legendaarse režissööri Pirjo Honkasalo „Orenda“ (koostöös Soome ja

Rootsiga), jätkasime koos Prantsusmaa ja USA kolleegidega suuremahulise poliitilise dokumentaalfilmi „TWO...“ tegemist. Juulis jõudis võttesse režissöör Tõnis Pilli debüüt „Fränk“, madalaeelarveline mängufilm saab toodetud vaid Eesti rahaga, lisaks riiklikule finantseerimisele on kaasatud kaks eraettevõtet (Tallifornia ja High Voltage). Aasta teises pooles teenindasime Soome teleseriaali „Seconds“ (Fire Monkey ja YLE koostöö), jätkasime dokumentaalfilmi „Linnuriigi alam“ tootmist, mängufilm „Biwa järve 8 nägu“ oli järeltootmises. Sügisel filmisime Tartu 24 kultuuripealinna raames tehtava lühifilmide kasseti osana lühidokumentaali „Maja“ (koostöös Rootsiga) ning vähemuskaastootmises koostöös

Hollandi ja Belgiaga tehtava mängufilmi „Idüll“.

Kevadel jõudis kinodesse Tanel Toomi 12 aastat tehtud mahukas mängufilm „Viimane vahipost“ (Eesti, Saksamaa ja Inglismaa koostöö), mis küll ei toonud oodatud tulemust levist. Jaan Toomiku eksperimentaalfilm „Kaks meest rongis“ esilinastus mainekal Oberhauseni festivalil ja liigub tänaseni kenasti mööda festivale. PÖFFil esilinastusid kaks dokumentaalfilmi – Maxim Golomidovi „Yoyogi“ ja Eeva Mägi „Kellele ma naeratan“ – ning kaks vähemuskaastootmises loodud mängufilmi „Helga kiri“ (koostöös Islandi ja Hollandiga) ning „Burial“ (koostöös Inglismaaga).

Jätkasime uute filmide ja seriaalide arendamisega, suure sammu tootmise poole tegi Ana Urušadze tulevane film „Kõrvalosa“, samuti tegelesime Arun Tamme filmiga „Konteiner“, Tanel Toomi mängufilmiga „Punamütsike“ ning teleseriaalidega „Süda“, „The Deep“ ja „Operation

Jungle“.

2023 aastal taasavasime reklaamfilmide tootmise tehes mõned reklaamid LHV pangale, kommivabrik Kalevile ja kohvitootjale Löfbergs Lila.

Jätkasime läbi Tallinn Film Wonderlandi Tallinna Filmilinnaku arendamist.

2023. aasta alguses liigutati osa ettevõtte senisest võttekohtade otsimise-korraldamise-majandamise teenusest eraldi tütarettevõtte Local OÜ alla, mis iseseisvalt saab seda teenusevaldkonda kontsentreeritumalt edasi arendada ja turul olemasolevatele väärikat konkurentsi pakkuda.

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022 2021 2020 2019

Maksevõime üldine tase (käibevara/lühiajalised kohustused) 2,63 1,33 1,99 1,47 2,17

Varade käibesagedus (netorealisatsioon/varad kokku) 1,63 0,21 1,62 0,74 7,94

Puhaskasumimarginaal (puhaskasum/müügitulu) 0,05 0,09 0,13 -0,12 0,04

Varade puhasrentaablus (puhaskasum/varad kokku) 0,08 0,02 0,22 -0,09 0,34

Omakapitali puhasrentaablus (puhaskasum/omakapital) 0,12 0,04 0,41 -0,23 0,61

Põhikohaga töötajate arv aruandeaastal oli 12, kellest 9 olid täistööajaga töötajad ja 3 osalise tööajaga töötajad (taandatud täistööajale).

Palgakulu üldsumma 2023. aastal oli 309 000€ (vrdl. 2022. aastal 243 000€), lühiajalist tööd VÕS lepingu alusel pakuti mitmetele inimestele.

Juhatuse liikmetele tasu ei makstud, samuti ei ole juhatuse liikmetega sõlmitud lepingutes ette nähtud lahkumishüvitisi. Seotud isikute lisas väljatoodud tegevjuhtkonna tasud on muude, juhatuse väliste tegeevjuhtkonna liikmete tasud.

2024. aasta peamisteks eesmärkideks on tuua ekraanile mängufim „Emalõvi“ (aasta alguses esilinastus mängufilm „Biwa järve 8 nägu“), jätkata mängufilmide „Emalõvi“, „Fränk“ ja „Idüll“ järeltootmist, jõuda võttesse vähemuskaastootmises loodava mängufilmiga „Ulja“ (Läti) ning osutada tootmisteenuseid kahele suuremahulisele Soome projektile - stuudio Sony tellimusel toodetav mängufilm „Sisu 2“ ja teleseriaal „Seconds 2“.

Soovime jätkata tööd endistes valdkondades, suunates enam rõhku uute lugude arendamisele, aga ka välismaistele filmistuudiotele produktsiooni teenuse osutamisele ning välisteleseriaalide tootmisele. Soovime arendada edasi järeltootmise teenuse tootmisüksust ja müüa seda ka väljapoole Eestit, Soovime jätkata reklaamfilmide tootmist ja suurendada mahtu võrreldes aastaga 2023.

Soovime hoida positsiooni juhtivate filmistuudiote hulgas ja tagada äriühingu jätkusuutlikkus ka pikas perspektiivis.

ALLFILM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.