Rohkema info nägemiseks:

TIIR AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1853; jälgijaid - 46. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TIIR AS kohta arvamuslugu!"

TIIR AS hetkeolukord

Juba 1853 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 46 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Tiir põhitegevuseks on ehitusmaterjalide ja tarvete hulgi- ja jaemüük. Põhilised kaubagrupid on üldehituslikud materjalid nagu ehitusplokid, soojustusvillad, ehitusplaadid, katusekattematerjalid, kivisillutised, metallist armatuurvõrgud ja latid jne.

Suures mahus on värvid, lakid peitsid. Väga head käivet annavad erinevad sise- ja välisuksed, mille käive iga aasta näitab head kasvu.

San tehnilised tooted on meie regioonis kõige paremini esindatud.

Müügipinnad asuvad meil Kuressaares ja teine Muhu saarel Piiri külas.

Kuressaares töötab 20 lepingulist töötajat ja Muhus 5 lepingulist töötajat.

AS Tiir on investeerinud viimastel aastatel uue laohoone rajamisse ja varikatuse ehitusse. Need olid väga vajalikud investeeringud, et olla edasi konkurentsis ning et saaksime kaupasid ohutult säilitada ja hoiustada. Kinnisvarasse investeerida suuremalt ei ole võimalik, kuna territoorium on maksimaalse ehitusaluse lubatud pinnaga täis ehitatud.

2022 aastal soetati uus kahveltõstuk.

Intensiivsem müügiperiood on firmal maist septembrini, kuid palju mõjutavad müüki ka tänapäeval tuntuks saanud kauba saadavuse teema. Sel aastal oli meil väga suure käibekasvuga näiteks märts, mis siis väljendub järgmisel aastal võrdlustes. Kindlasti näitab ennast positiivselt ka kogu gruppi hõlmavad üleriigilised sooduspäevad, mille ajal on ka müügikasv märgatav.

2021 lõppes 150 556 eurose kasumiga. 2022 aasta kasum oli 340 601 eurot. 2022 aasta müügitulu kasvas 17% .

Ettevõtte laen on fikseeritud intressiga, seetõttu puuduvad ettevõttel valuutakursside ja intresside muudatustega seotud riskid.

AS Tiir olulisemad suhtarvud olid: 2022 2021

Ärirentaablus ärikasum/müügitulu 4,75% 2,55%

Lühiajaliste võlgade kattekordaja käibevara/lühiajaliste kohustustega 1,49 1,01

Võlakordaja koguvõlg/koguvara% 54,67% 61,3%

Koguvara rentaablus puhaskasum/varade maksumus 9,2% 4,3%

Juhatuse liige Kalmer Sink

TIIR AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.