Rohkema info nägemiseks:

BALTOIL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 34861; jälgijaid - 53. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTOIL AS kohta arvamuslugu!"

BALTOIL AS hetkeolukord

Juba 34 861 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 53 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

AS Baltoil on 1992 aastal asutatud Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud õlide ja kemikaalide segamisele ning pakendamisele. Otsime pidevalt uusi partnereid toodete valmistamiseks. Pakume professionaalset ja kvaliteetset teenust nii väikeste kui ka suurte partiide tootmiseks.

Arendame ja toodame tööstus- ja kaubandusettevõtetele kvaliteetseid ja jätkusuutlikke keemiatooteid puhtama keskkonna nimel.

2023.a kontserni müügitulu oli 11 232 824 eurot ja aruande aasta puhaskasum 2 019 902 eurot.

Kontserni keskmine töötajate arv oli ca 46 inimest. AS Baltoil juhatus koosneb ühest ja nõukogu kolmest liikmest.

2023.a investeeriti NextOil OY olemasoleva tehasehoone laiendusse bioõlide taaskasutamiseks ja ümbertöötlemiseks, mille lõpetamine on kavas 2024. a. Tellitud on uus täisautomaatne bioõlide pakkeliin. Eesmärk on paremini kindlustada nii metsatööstuse kui ka teiste klientide vajadused antud tootevaldkonnas.

2023.a AS Baltoil jätkab Eestis uue tehase- ja laohoone ehitustöid. Ehitustööd uue tehase- ja laohoonele jätkuvad 2024 a. ja lõpevad eelduslikult 2025 aastal. Tellitud on uus täisautomaatne õlitoodete pakkeliin, laiendatud mahutiparki, et täita B2B klientide vajadused seoses suurenenud nõudlusega. Uus tootmiskompleks suurendab kontserni tootmisvõimsust 70%.

Tegevuskeskkonna üldine makromajanduslik areng mõjutas eelkõige Soome finantstulemust metsatööstuse suunal. Metsatööstuste müük langes 20-25 %. Konsolideerimisgrupi tegevus ei ole hooajaline. Tegevust mõjutab euroopa ja põhjamaade turu majandusolukord. Ettevõte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Oleme parandanud olemasolevate toodete kvaliteeti ning arendanud uusi tooteid koostöös Tartu Ülikooli Füüsika ja Keemia instituudiga ning juhtivate Euroopa kemikaalide ja lisaainete tootjatega. 2023 tõime turule uued ProBio tooted taimekasvatuse valdkonnas, et pakkuda klientidele uusi lahendusi ning tõsta kontserni konkurentsivõimet.

Kontserni strateegiline valik on suurendada taaskasutava tooraine (etüleenglükool, bioõlid, mineraalsed õlid) osakaalu ja teha nende baasil EU nõuetele vastavaid uusi tooteid. Seal hulgas arendada bioõlidel ja nanotehnoloogial baseeruvaid tooteid. Taaskasutatud toorainel baseeruvad tooted ning taaskasutatud plastikust pakendid aitavad vähendada ka meie klientide süsiniku jalajälge. Eesmärk on laiendada ka toodete ekspordi turgu Põhjamaades. AS Baltoil visiooniks on olla ringmajandusel ja keskkonnasõbralikkusel põhinevate keemiatoodete domineeriv tootja Põhjamaades.

2023. aastal leiti uusi müügivõimalusi Norra ja Rootsi turul ja jätkub müügivõimaluste laiendamine Põhjamaades.

2023. aastal rahuldati AS Baltoil taotlus ettevõtte digivõimekuse suurendamiseks EAS digipöörde meetme raames toetussummaga 300 000

EUR. Selle projekti toel läks 01.01.2024 ettevõte üle uuele majandustarkvarale ODOO. 2024 jätkuvad tegevused ja investeeringud käimasoleva digivõimekuse projekti raames.

2023. aastal ei toimunud ettevõttes olulisi sündmusi, mis oleks mõjutanud või mõjutaksid järgmiste majandusaastate tulemusi.

2024. aastal I kvartalis väljastati AS Baltoilile keskkonnaluba seoses kasutatud bioõlide kogumise ja ümbertöötlemisega uuteks toodeteks.

2023 aastal oli AS Baltoil’il kaks tütarettevõtet, mis kuuluvad 100% emaettevõttele AS Baltoil - OÜ US Marine Diesel Import Ltd (Eesti) ja NextOil

OY (Soome).

Tegevusaastal ja 2024 aastal ei ole olnud ja ei planeerita muudatusi konsolideerimisgrupi kooseisus, üksuse tegevusvaldkonnas, investeerimis- ning finantseerimisstrateegias, finantseerimisstruktuuris, riskide maandamise poliitikas ega likviidsuses. 2024 aastal ei ole plaanitud üksuse struktuuri ja tegevusvaldkonda muuta. 2023 aastal mõjutas oluliselt konsolideerimisgrupi finantstulemust ja mõjutab 2024 aasta tulemust metsatööstuse langus. Eeldatav metsatööstuse tõus on 2025 aastal.

Dividende makstakse välja kinnitatud majandusaasta aruande alusel. Dividendide suuruse kinnitab osanike koosolek ning see makstakse välja rahas. Osaniku nõusolekul võib dividende maksta välja ka muus varas.

Tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad enamjaolt eurodes, mistõttu on valuutakursi risk madal.

BALTOIL AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.