Rohkema info nägemiseks:

CREDITINFO EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 41967; jälgijaid - 63. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta CREDITINFO EESTI AS kohta arvamuslugu!"

CREDITINFO EESTI AS hetkeolukord

Juba 41 967 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 63 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS CREDITINFO EESTI (edaspidi Creditinfo) põhitegevus on äri- ja krediidiinfo kogumine, väärindamine ja infoga seonduvate registriteenuste osutamine, sh Eesti suurima maksehäireregistri haldamine. Creditinfo eesmärgiks on pakkuda ettevõtetele igas arenguetapis vajalikke info- ja andmeanalüüsiteenuseid. Meie poolt teostatud andmete analüüs ja nende tõlgendamine annab ettevõtetele võimaluse optimaalsemate ja targemate äriotsuste tegemiseks.

Olgugi, et 2022. aastal toimus taastumine Covid-19 kriisist, mõjutas majanduse üldseisundit kõige rohkem Venemaa agressioon Ukraina vastu.

Nii tarnepiirangute kui ka sanktsioonide tõttu olid oluliselt mõjutatud oluliste tootmissisendite tarnekindlus ning kõige rohkem sisendhinnad. Aasta lõpuks küll olukord veidi normaliseerus, kuid kõrged energiakandjate hinnad ja energiakandjate tarnepiirangud tingisid energiakulude märkimisväärse kasvu, mis mõjus nii eratarbijate elukallidusele kui ka energiamahukate tootmisharude jätkusuutlikkusse. Aasta lõpus alanud intressimäärade tõstmine mõjutab omakorda elukallidust ja vähendab investeeringuid.

Ettevõtte tegevust ei saa iseloomustada kui tsüklilist või perioodilist. Peamised tehingud toimuvad Euroala riikidega ning eurodes, mistõttu on valuutariski tase minimaalne.

Ettevõtte müügikäive jäi 2022. aastal samale tasele võrreldes eelneva aastaga. Tooteportfellist moodustavad endiselt suurima osakaalu ettevõtete ja eraisikute krediidivõime hindamine, millele järgnevad ettevõtete põhiandmete ja krediidihinnangute põhjal toimivad tuletistooted –

EdukasEesti Ettevõte, Turuanalüütika ja Turuülevaated. Aastal 2022 sisenes Creditinfo edukalt KYC (Tunne Oma Klienti) ja pangakonto väljavõtte analüüsi põhiste krediidiriski hindamise turule. Creditinfo kliendiportfell on ühtlaselt jaotunud erinevate segmentide ja sektorite vahel.

Jätkasime lisaks suurpartnerite toetamisele kvaliteetsete lahenduste pakkumist SME (väike ja keskmise suurusega ettevõtete) segmendis.

Creditinfo teenused hõlmavad nii kohalikke kui ka globaalseid andmeallikaid. Meil on pikaajalised koostöösuhted mitmete globaalsete äriinfoteenuste pakkujatega.

Creditinfo tervitab 2022. aastal toimunud Äriregistri info tasuta kättesaadavaks muutmist. See aitab välja tuua Creditinfo lisandväärtusel, milleks on täiendav tähelepanu andmekvaliteedile, erinevate andmeallikate kombineerimise võimalus ning keskendumine krediidriski hindamise meetoditele ja vahenditele. Creditinfo jätkab olemasoleva tooteportfelli tugevdamist ja täiendamist vastavalt turu vajadustele.

Ettevõttes töötas 2022. aastal keskmiselt 38 inimest (2021: 40 inimest), tööjõukulud moodustasid 2,22 miljonit eurot (2021: 1,96 miljonit eurot).

Alates 01. jaanuarist 2022 on juhatus kolme liikmeline, juhtkonnale arvestatud tasu moodustas 0,42 miljonit eurot (2021: 0,24 miljonit eurot).

2022. aastal toodi ettevõttesse uusi kompetentse toetamaks ettevõtte pikaajalist arengut.

CREDITINFO EESTI AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.